Sjamanistisch Festival
20+27 sep en 4+11 okt en 17 jan

Prijs:
Een consult kost € 70,- + bloesem en/of olie ca. € 35,- Voor vergoedingen via zorgverzekeraars zie mijn website voor nader informatie.

Website:
www.fonsvermaas.nl


Dietmar Krämer's bloesemtherapie

In de Dietmar Krämer Therapie worden diepgewortelde gewoontepatronen laag voor laag afgebouwd met behulp van bloesems, edelstenen, etherische oliën, klanken en kleuren. Ik bekijk je klachten in een groter verband, en ga na welke verborgen zielsconcepten tot de klachten hebben geleid. Hoe zijn de klachten ontstaan? Onder welke omstandigheden zijn de problemen zo groot geworden? Wat wil je veranderen in je manier van leven? Hoe stond je in het leven voordat de klachten begonnen?

Een behandeling begint met een kennismaking. In een veilige en vertrouwelijke setting geef je aan welke klachten je hebt. Ik luister aandachtig en stel vragen. Op basis van de diagnose stel ik een behandeling voor. Er is hierin geen plek voor zweverigheid. Je krijgt dan bloesemdruppels en eventueel olie of edelstenen mee voor dagelijks gebruik. We bespreken maandelijks de vooruitgang met behulp van jouw belevingen en mijn notities. Op deze manier komt er inzicht, doorvoelen en doorleven van patronen in jouw leven.

De Dietmar Krämer Therapie kan je helpen bij zowel geestelijke als lichamelijke problemen. Dat kan een depressie zijn, burn-out, stressklachten, angsten of het moedeloze gevoel dat je niet ten volle kunt leven. Maar ook als je last hebt van fysieke klachten zoals chronische rugklachten, hoofdpijn, frozen shoulder of maag- en darmklachten, kan deze therapie veel voor je betekenen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 20 september 2018
13:00-18:00
do 27 september 2018
13:00-18:00
do 4 oktober 2018
13:00-17:00
do 11 oktober 2018
13:00-18:00
do 17 januari 2019
13:00-18:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Tantra, bewust in contact
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra, bewust in contact Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Leren los laten, Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Single Avonden - Slow Dating Sjamanistisch Festival Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Stargate workshops Tantra festival 10 november Faciafit Playful Abudance Adem & Spieren in Balans Non-dualiteit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheather, Speel je vrij


Tantra festival 10 november