Pure Dance Eva
31 aug en 5+28 sep en 26 okt en 30 nov

Prijs:
1. De cursus van 4 woensdagavonden is € 120,-. 2. De Losse avonden zijn 15,-. Consumpties voor eigen rekening.

Website:
www.gurideblok.nl

Download informatie

Non-dualiteit avonden

De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
We starten ons onderzoek precies op de plaats waar we ons zelf aantreffen (bijv. in dualiteit, pijn, stress). Door ons open te stellen voor onze eigen directe ervaring en deze leidraad te volgen, gaan we onze ware non-duale aard herkennen. Iedere avond kent zijn eigen unieke dynamiek en zal diverse thema’s onthullen.
Het leven nodigt je elk moment uit om je Zelf te zijn. Door je eigen dilemma in te brengen onderzoeken we of de vorige zin waar is. Aan de hand van jouw vraag reizen we via de mind/intellect of via het gevoel naar de directe ervaring van Zijn. Vanuit dat perspectief herken je dat je altijd al thuis bent. Dat jouw stilte, vrijheid, vreugde, liefde en kracht onbeschadigd is en niet begrensd. Hierdoor verandert je Presentie.
Ieder kent momenten van diep geluk en eenheid als je iets bereikt in je denken, voelen of handelen. Op die momenten valt het doel en streven weg en is er geen ik meer. Dan en kan je ware aard verschijnen. Je essentiële identiteit, waarin de kwaliteiten van rust, openheid, vrede, eenheid verschijnen zonder dat je iets doet.
De gebruikelijke verwarring is dat je denkt dat je het geluk bereikt hebt door te doen. Maar wezenlijk is dat door stoppen met streven, de dualiteit tussen jou en de wereld oplost en je essentiële identiteit verschijnt. Zodra je dit vast wilt houden verdwijnt de ervaring. Precies op die plek vraagt het presentie, los-laten en non-doing. Dan ben je thuis in je Zelf.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 31 augustus 2018
19:30-21:30
Non dualiteit avond 7 aspecten van geluk
wo 5 september 2018
19.30-21.45
Rust in je hoofd en oplossen Innerlijk conflict 4 avonden: 5,12,19,26 september
vr 28 september 2018
19:30-21:30
Non dualiteit avond 7 aspecten van geluk
vr 26 oktober 2018
19:30-21:30
Non dualiteit avond 7 aspecten van geluk
vr 30 november 2018
19:30-21:30
Non dualiteit avond 7 aspecten van geluk

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheather, Speel je vrij Faciafit Sjamanistisch Festival Playful Abudance Reading en Healing Basis en verdieping Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Single Avonden - Slow Dating Tantra festival 10 november Basiscursus Ontspanningsmassage Stargate workshops Je ruimte innemen, improvisatietheather Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Adem & Spieren in Balans Tantra, bewust in contact Pure Dance Eva Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Cursus Feng Shui Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Reis naar de rijkdom in jezelf


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag