Stargate workshops
29 mrt en 26 apr en 24 mei en 28 jun

Prijs:
1. De cursus van 4 woensdagavonden is € 120,-. 2. De Losse avonden zijn 15,-. Consumpties voor eigen rekening.

Website:
www.gurideblok.nl

Download informatie

Non-dualiteit avonden

De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
We starten ons onderzoek precies op de plaats waar we ons zelf aantreffen (bijv. in dualiteit, pijn, stress). Door ons open te stellen voor onze eigen directe ervaring en deze leidraad te volgen, gaan we onze ware non-duale aard herkennen. Iedere avond kent zijn eigen unieke dynamiek en zal diverse thema’s onthullen.
Het leven nodigt je elk moment uit om je Zelf te zijn. Door je eigen dilemma in te brengen onderzoeken we of de vorige zin waar is. Aan de hand van jouw vraag reizen we via de mind/intellect of via het gevoel naar de directe ervaring van Zijn. Vanuit dat perspectief herken je dat je altijd al thuis bent. Dat jouw stilte, vrijheid, vreugde, liefde en kracht onbeschadigd is en niet begrensd. Hierdoor verandert je Presentie.
Ieder kent momenten van diep geluk en eenheid als je iets bereikt in je denken, voelen of handelen. Op die momenten valt het doel en streven weg en is er geen ik meer. Dan en kan je ware aard verschijnen. Je essentiële identiteit, waarin de kwaliteiten van rust, openheid, vrede, eenheid verschijnen zonder dat je iets doet.
De gebruikelijke verwarring is dat je denkt dat je het geluk bereikt hebt door te doen. Maar wezenlijk is dat door stoppen met streven, de dualiteit tussen jou en de wereld oplost en je essentiële identiteit verschijnt. Zodra je dit vast wilt houden verdwijnt de ervaring. Precies op die plek vraagt het presentie, los-laten en non-doing. Dan ben je thuis in je Zelf.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 29 maart 2019
19:30-21:30
Non Dualiteit Avond
vr 26 april 2019
19:30-21:30
Non Dualiteit Avond
vr 24 mei 2019
19:30-21:30
Non Dualiteit Avond
vr 28 juni 2019
19:30-21:30
Non Dualiteit Avond

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Non-dualiteit Intuïtie & Persoonlijke kracht Improvisatietheater Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Boeddha Festival 3 febr Genietavond, elke week op donderdag Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Stargate workshops Biodanza Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Geweldloze Communicatie Festival Fascia: anders dan anders Adem & Spieren in Balans Bewust in Contact De ontdekking van het ware zelf Oud & Nieuw Celebration Pure Dance | De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Leren los laten, Jan Bommerez Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Single Avonden - Slow Dating Sprankeling voor jezelf en je kind Beleef je Lijf


Boeddha Festival 3 febr