Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
30 mrt en 1 jun en 3 nov

Prijs:
Informatieworkshop €20,-. Informatieavonden gratis. Training duurt 8 dagen, intake en 2 coachingsessies prijs € 1050,- zakelijk € 1490,- inclusief lunch koffie en thee.

Website:
www.gurideblok.nl

Download informatie

Reis naar de rijkdom in je Zelf

Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf.

Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties, lichamelijke en emotionele pijn. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden als verlangen, vermoeidheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen. Door een speciale techniek die denken, voelen en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden te zien en te doorzien, waardoor rijkdom van presentie voelbaar wordt. Er worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Kort gezegd: je leert jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen en te bevrijden van belemmering

De 8-daagse training is verspreid over een periode van circa 8 maanden. Hierbinnen vinden ook 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken plaatst. Je ontvangt een syllabus met theorie, dagprogramma’s, oefeningen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Na dit jaar beschik je over nieuwe volwassen zelfbegeleidingsmogelijkheden.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 30 maart 2018
13:00-17:30
workshop Reis naar de rijkdom in je Zelf
vr 1 juni 2018
13:00-17:30
Workshop Reis naar de rijkdom in je Zelf
za 3 november 2018
10:00-17:30
1e dag van 8 Reis naar de Rijkdom in je Zelf

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Stargate workshops
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Reading & Healing Beleef je lijf festival 24 maart Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Change - Live Your Dream 5 ritmes dansreis


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018