Reis naar de rijkdom in jezelf
5+6 jan en 22 mrt en 14 jun

Prijs:
Informatieworkshop €20,-. Informatieavonden gratis. Training duurt 8 dagen, intake en 2 coachingsessies prijs € 1050,- zakelijk € 1490,- inclusief lunch koffie en thee.

Website:
www.gurideblok.nl

Download informatie

Reis naar de rijkdom in je Zelf

Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf.

Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties, lichamelijke en emotionele pijn. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden als verlangen, vermoeidheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen. Door een speciale techniek die denken, voelen en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden te zien en te doorzien, waardoor rijkdom van presentie voelbaar wordt. Er worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Kort gezegd: je leert jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen en te bevrijden van belemmering

De 8-daagse training is verspreid over een periode van circa 8 maanden. Hierbinnen vinden ook 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken plaatst. Je ontvangt een syllabus met theorie, dagprogramma’s, oefeningen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Na dit jaar beschik je over nieuwe volwassen zelfbegeleidingsmogelijkheden.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 5 januari 2019
13.15-14.15
Gratis introductie op Open Dag Centrum Djoj
zo 6 januari 2019
13.15-14.15
Gratis introductie op Open Dag Centrum Djoj
vr 22 maart 2019
13:30-17:30
Workshop Reis naar de Rijkdom in je Zelf
vr 14 juni 2019
13:30-17:30
Workshop Reis naar de Rijkdom in je Zelf

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Playful Abudance Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Boeddha Festival 3 febr Fascia: anders dan anders Playful Abudance Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Adem & Spieren in Balans Genietavond, elke week op donderdag Oud & Nieuw Celebration Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Intuïtie & Persoonlijke kracht Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Buitengewoon Djoj Geweldloze Communicatie Festival Sprankeling voor jezelf en je kind Biodanza Festival Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance Eva Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Beleef je Lijf Single Avonden - Slow Dating Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf De ontdekking van het ware zelf Bewust in Contact Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheater


Reis naar de rijkdom in jezelf