Reis naar de rijkdom in jezelf
22 maart en 14 juni

Prijs:
Informatieworkshop €20,-. Informatieavonden gratis. Training duurt 8 dagen, intake en 2 coachingsessies prijs € 1050,- zakelijk € 1490,- inclusief lunch koffie en thee.

Website:
www.gurideblok.nl

Download informatie

Reis naar de rijkdom in je Zelf

Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf.

Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties, lichamelijke en emotionele pijn. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden als verlangen, vermoeidheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen. Door een speciale techniek die denken, voelen en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden te zien en te doorzien, waardoor rijkdom van presentie voelbaar wordt. Er worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Kort gezegd: je leert jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen en te bevrijden van belemmering

De 8-daagse training is verspreid over een periode van circa 8 maanden. Hierbinnen vinden ook 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken plaatst. Je ontvangt een syllabus met theorie, dagprogramma’s, oefeningen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Na dit jaar beschik je over nieuwe volwassen zelfbegeleidingsmogelijkheden.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 22 maart 2019
13:30-17:30
Workshop Reis naar de Rijkdom in je Zelf
vr 14 juni 2019
13:30-17:30
Workshop Reis naar de Rijkdom in je Zelf

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Intuïtie & Persoonlijke kracht
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Geweldloze Communicatie Festival Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Bewust in Contact Bewust Ondernemers Netwerk Café Intuïtie & Persoonlijke kracht Beleef je Lijf De ontdekking van het ware zelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading en Healing Basis en verdieping Boeddha Festival 3 febr Leren los laten, Jan Bommerez Buitengewoon Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september Basiscursus Ontspanningsmassage Fascia: anders dan anders Adem & Energie in balans Deep Healing Qi Gong Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Reis naar de rijkdom in jezelf Single Avonden - Slow Dating Sprankeling voor jezelf en je kind Biodanza Festival Playful Abundance Tantra workshop Improvisatietheater Non-dualiteit Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Genietavond, elke week op donderdag


Playful Abundance Tantra workshop