Playful Abundance Tantra workshop
11 en 18 oktober

Prijs:
Tweedaagse € 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website:
www.gurideblok.nl/events

Download informatie

Non-dualiteit themadagen

Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De 2 daagse training is ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- 7 aspecten van geluk

Tweedaagse Non dualiteit en 7 aspecten van geluk

Datum
Tijd
Extra info
vr 11 oktober 2019
10:00-17:00
Non dualiteit en 7 aspecten van geluk
vr 18 oktober 2019
10:00-17:00
Non dualiteit en 7 aspecten van geluk

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Kidsstatic
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Non-dualiteit Fascia: anders dan anders Moeiteloos Succes Pure Dance | De Vijf Ritmes Boeddha Festival 9 febr Ecstatic Summer Djoj Kidsstatic Stemexpressie met Marius Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Cursus Ontspanningsmassage Reis naar de rijkdom in jezelf Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag One Tribe Biodanza zomeravonden Playful Abundance Tantra workshop Open Dagen op 31 augustus & 1 september


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag