Pure Dance | De Vijf Ritmes
17 en 24 mei

Prijs:
Tweedaagse € 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website:
www.gurideblok.nl/events

Download informatie

Non-dualiteit themadagen

Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De workshops zijn ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- Bevrijding van pijn en ongemak.

Tweedaagse Non dualiteit en vreugde in je werk

Datum
Tijd
Extra info
vr 17 mei 2019
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk
vr 24 mei 2019
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza Festival Fascia: anders dan anders
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Fascia: anders dan anders Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Adem & Spieren in Balans Bewust in Contact Reading en Healing Basis en verdieping Non-dualiteit Beleef je Lijf Pure Dance Eva Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Leren los laten, Jan Bommerez Boeddha Festival 3 febr Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De ontdekking van het ware zelf Basiscursus Ontspanningsmassage Buitengewoon Djoj Oud & Nieuw Celebration Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Biodanza Festival Intuïtie & Persoonlijke kracht Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag