Je ruimte innemen, improvisatietheather
5 mei en 15+30 jun en 19+26 okt

Prijs:
€ 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website:
www.gurideblok.nl/events

Download informatie

Non-dualiteit themadagen

Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De workshops zijn ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- Bevrijding van pijn en ongemak.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 5 mei 2018
10:00-17:00
Geannuleerd. 2e dag Non dualiteit en vreugde in werk

Twee daagse Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict

Datum
Tijd
Extra info
vr 15 juni 2018
10:00-17:00
1e dag Rust in je hoofd en oplossen innerlijk
za 30 juni 2018
10:00-17:00
2e dag Rust in je hoofd en oplossen innerlijk

Twee daagse Non dualiteit en vreugde in je werk

Datum
Tijd
Extra info
vr 19 oktober 2018
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk dag 1
vr 26 oktober 2018
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk dag 2

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Je ruimte innemen, improvisatietheather Intuïtie & Persoonlijke kracht Improvisatietheather, Speel je vrij Reis naar de rijkdom in jezelf Stargate workshops Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Dans De Vijf Ritmes Cursus Feng Shui Reading en Healing Basis en verdieping Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj


Dans De Vijf Ritmes