Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
21 apr en 5 mei en 15+30 jun

Prijs:
€ 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website:
www.gurideblok.nl/events

Download informatie

Non-dualiteit themadagen

Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De workshops zijn ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- Bevrijding van pijn en ongemak.

Twee daagse Non dualiteit en vreugde in je werk

Datum
Tijd
Extra info
za 21 april 2018
10:00-17:00
1e dag Non dualiteit en vreugde in werk
za 5 mei 2018
10:00-17:00
2e dag Non dualiteit en vreugde in werk

Twee daagse Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict

Datum
Tijd
Extra info
vr 15 juni 2018
10:00-17:00
1e dag Rust in je hoofd en oplossen innerlijk
za 30 juni 2018
10:00-17:00
2e dag Rust in je hoofd en oplossen innerlijk

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops Change - Live Your Dream Beleef je lijf festival 24 maart Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading & Healing Tantric Djoj Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 5 ritmes dansreis


Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem