Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
19 en 26 oktober

Prijs:
Tweedaagse € 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website:
www.gurideblok.nl/events

Download informatie

Non-dualiteit themadagen

Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De workshops zijn ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- Bevrijding van pijn en ongemak.

Twee daagse Non dualiteit en vreugde in je werk

Datum
Tijd
Extra info
vr 19 oktober 2018
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk dag 1
vr 26 oktober 2018
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk dag 2

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Adem & Spieren in Balans Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Cursus Feng Shui Intuïtie & Persoonlijke kracht Stargate workshops Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Adem & Spieren in Balans De ontdekking van het ware zelf Faciafit Reis naar de rijkdom in jezelf Tantra festival 10 november Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance Eva Sjamanistisch Festival Tantra, bewust in contact Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheather, Speel je vrij Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Single Avonden - Slow Dating Je ruimte innemen, improvisatietheather Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018