Single Avonden - Slow Dating
17 en 24 mei

Prijs:
Tweedaagse € 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website:
www.gurideblok.nl/events

Download informatie

Non-dualiteit themadagen

Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De workshops zijn ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- Bevrijding van pijn en ongemak.

Tweedaagse Non dualiteit en vreugde in je werk

Datum
Tijd
Extra info
vr 17 mei 2019
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk
vr 24 mei 2019
10:00-17:00
Non dualiteit en vreugde in je werk

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Leren los laten, Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
info@gurideblok.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café One Tribe Biodanza zomeravonden Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes DansKlank dagen Reading en Healing Basis en verdieping Biodanza met Monique Sajet Fascia: anders dan anders Biodanza Festival Non-dualiteit Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stargate workshops Single Avonden - Slow Dating Pure Dance | De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abundance Tantra workshop Leren los laten, Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Expression of the Art within You Adem & Energie in balans Het meisje wat aan de oever verscheen Open Dagen op 31 augustus & 1 september Sprankeling voor jezelf en je kind Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Improvisatietheater Genietavond, elke week op donderdag


Sprankeling voor jezelf en je kind