Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
zondag 30 september

Prijs:
€45,- inclusief heerlijke kruidenthee, water en kleine versnapering tussendoor - graag zelf lunch meenemen

Website:
www.doorliefdegeraakt.nl


Door Liefde geraakt

De liefde is zichzelf genoeg! Liefde is zo rijk en vol en tegelijk zo subtiel, het is een universele liefdesfrequentie die transcedent is, jezelf overstijgt en je kunt je erop afstemmen. Je kunt het voelen als warmte in je hart, als je voorbij gedachten, emoties en andere versluieringen kunt gaan. Als je de subtiele Liefde in jezelf ontsluiert welt ze op vanuit je hart als een warme innerlijke stroming die door je heen voert. Het verwarmt je van binnenuit. Liefde verzacht en geeft ruimte, alles past erin want er is geen onderscheid door allesoverstijgend begrip.

In deze workshop neem ik je mee op weg naar hoe je via je gevoel je eigen innerlijke bron van Liefde kunt bereiken die Absoluut Bewustzijn is zoals in de yogatradities beschreven, hoe je je erop af kunt stemmen en erin opgaan. Je ‘ontsluiert’ de diepe liefde in jezelf die er al is!

Ik ben er enorm enthousiast over om mijn ervaringen, methodes en enthousiasme met je te delen! We gaan zelf voelen, ervaren en beleven! Kom dichter bij jezelf en in je eigen liefde en warmte.

- Liefde als kracht ontvouwen in jezelf
- Diepe innerlijke liefde ervaren
- Zelfliefde ontwikkelen
- Beter in je gevoel komen en toelaten wat er is
- Meer begrip en minder oordeel
- Een diepe innerlijke warmte doorstroming voelen
- Hoe je via gevoel en Liefde verbinding met Absoluut Bewustzijn kunt maken

Met meditaties, voeloefeningen en de geweldige methode van zelftransformatie voor het oplossen van emotionele blokkades.

Fijn als je erbij bent! 
Liefs, José ❤

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 30 september 2018
13:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Tantra, bewust in contact
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Leren los laten, Jan Bommerez Playful Abudance Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Faciafit De ontdekking van het ware zelf Je ruimte innemen, improvisatietheather Improvisatietheather, Speel je vrij Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance Eva Non-dualiteit Tantra festival 10 november Sjamanistisch Festival Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Tantra, bewust in contact Stargate workshops Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Single Avonden - Slow Dating


De ontdekking van het ware zelf