Open dag
zondag 27 september

Prijs:
€25,- (graag cash en zover mogelijk gepast meenemen)

Website:
www.die-to-love.com/meetings


Satsang met Unmani

'Ontwaken in onzekere tijden'

Dit zijn onzekere tijden. Hoe zien we onszelf onder ogen en erkennen we wat werkelijk en waar is in alles wat er gebeurt?

Unmani: 'Herkennen wie je werkelijk bent is de vernietiging van alles dat stilstaat, onecht is en vertrouwd. Deze boodschap gaat over de moed om jezelf over te geven aan het niet weten en te riskeren om tot leven te komen als het leven zelf.'

Op zondagmiddag, 27 september, geeft Advaita-leraar Unmani een Satsang met als thema ‘Ontwaken in onzekere tijden’. Het programma start om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur, inclusief pauze. Zorg ervoor dat je voor aanvang van het programma aanwezig bent. Wanneer de ontmoeting is gestart, kun je niet meer naar binnen.

Aanmelden
Reserveer je plek via http://www.die-to-love.com/meetings/satsang-in-rotterdam/. Dit is nodig in verband met de beperking in het aantal deelnemers die door corona gelden.

De Satsang is in het Engels.

Over Unmani
Unmani komt oorspronkelijk uit Engeland en reist naar verschillende plekken op de wereld voor retraites en spontane ontmoetingen in non-dualiteit. Hierin wijst ze op een directe manier naar de werkelijkheid van wie wij zijn.

Een ontmoeting met Unmani is een ontmoeting met jezelf in de meest werkelijke en levende manier. Het gaat niet over het hebben van nog een spirituele ervaring die komt en dan jammer genoeg weer gaat. Het gaat om geen enkele tijdelijke ervaring die je kan claimen als je eigen bijzondere spirituele staat. Maar in plaats daarvan gaat het om werkelijk te onderzoeken wat er gaande is in je leven: Wat is je diepste verlangen? Wat weet je werkelijk wanneer je er niet van uitgaat dat je gedachtes waar zijn? Wie ben je werkelijk?

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
zo 27 sep 2020
14:00-17:00
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam


Oud & Nieuw Celebration