Non-dualiteit
18 jan en 22 feb en 22 mrt en 26 apr en 31 mei

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Koffie/thee bij prijs inbegrepen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname, volg "Klik hier om in te schrijven".
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 18 januari 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45 - workshop wordt verzorgd door Ingrid Beerse, nooit meer concurrentie voor jouw praktijk!
vr 22 februari 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45
vr 22 maart 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45, workshop wordt verzorgd door Chris den Daas, Schrijver van het boek marketing zonder personeel.
vr 26 april 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45
vr 31 mei 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza Festival Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Adem & Spieren in Balans Sprankeling voor jezelf en je kind Playful Abudance Geweldloze Communicatie Festival Buitengewoon Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Single Avonden - Slow Dating Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Beleef je Lijf Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance Eva Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Bewust in Contact Leren los laten, Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Improvisatietheater Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Reading en Healing Basis en verdieping Fascia: anders dan anders Boeddha Festival 3 febr De ontdekking van het ware zelf Oud & Nieuw Celebration Stargate workshops Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Non-dualiteit Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Leren los laten, Jan Bommerez