Boeddha Festival 9 febr
27 september en 29 november

Prijs:
Foto shoot op 27 september €15,- en de gangbare kosten voor BONR €10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Het maken van de foto's zal plaats vinden vanaf 16.00 uur tot uiterlijk 18.30 uur. Aanmelden en betalen vooraf is noodzakelijk.

Op uitnodiging van BONR komt Erwin Konijnenburg op 27 september een portret foto van u maken voor €15.-. Erwin is al jaren de huisfotograaf bij o.a. de OC 070 en diversen andere ondernemersverenigingen. Vooraf intekenen en betalen is noodzakelijk.
De foto is prima te gebruiken voor op je eigen website, website van Djoj, Linkedin en andere sociale media. (De foto's zijn niet bruikbaar als pasfoto)

Erwin Konijnenburg
Iedere foto is een nieuw verhaal, aldus Erwin, een nieuwe ontmoeting, een nieuwe emotie. Of je nu een gezin fotografeert, gezellig samen voor een plaat aan de muur bij opa en oma, of een ondernemer die zijn/haar bedrijf wil laten zien aan zijn klanten.

Een mooie reportage van het begin van een nieuw leven, een huwelijk, jubileum maar ook een afscheid wordt door ons vastgelegd. Voor ons geen specialisatie ,… we fotograferen naar de wens van onze klanten.

Officieel zijn wij zo'n 6 jaar als ondernemend fotografen echtpaar aan het werk maar fotograferen doen we natuurlijk al veel langer. Ons motto is een tevreden klant brengt klanten en daarvoor maken wij ons iedere dag weer sterk.

Erwin Konijnenburg
Fotograaf

Het maken van de foto's zal plaats vinden vanaf 16.00 uur tot uiterlijk 18.30 uur. Aanmelden en betalen vooraf is noodzakelijk.

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 27 september 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45 De fotosessies worden verzorgd door Erwin Konijnenburg en partner, lees hier verder. De borrel vangt aan om 16.30 uur!
vr 29 november 2019
16.00-18.30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Time Bender Experience Boeddha Festival 9 febr
Over de trainer
Rob Wittkampf
Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam


Telefoon:Contact via de mail s.v.p.
Mobiel:06-82056338
www.bonr.nl
info@bonr.nl
Rob Wittkampf op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Bewust Ondernemers Netwerk Café Vijf Ritmes - Pure Dance Cursus Ontspanningsmassage Intuïtie & persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Stargate Workshops Sjamanistisch Festival Kidsstatic Oud & Nieuw Celebration Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open dagen Voorjaar 2020 Kerstbiodanza Reading & Healing Basis Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Single Avonden - Slow Dating Beachparty 'JOY 2019' Boeddha Festival 9 febr Expression of the Art within You Leren Loslaten, door Jan Bommerez Moondance Non-dualiteit Time Bender Experience Hopi Wijsheid Capoeira lessen voor Kinderen Playful Abundance Tantra workshop


Time Bender Experience