Single Avonden
29 nov en 21 feb en 17 apr en 18 sep en 20 nov

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 29 november 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45 De workshop, Ben jij zichtbaar genoeg?, wordt verzorgd door Rob Overgaauw
vr 21 februari 2020
16.00-18.30
Omzetcoach Franck Fielemon en/of Mark Vos komt vertellen hoe je snel aan meer omzet kan komen!
vr 17 april 2020
16.00-18.30
vr 18 september 2020
16.00-18.30
vr 20 november 2020
16.00-18.30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: The Next Level (Energie) Cursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Rob Wittkampf
Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam


Telefoon:Contact via de mail s.v.p.
Mobiel:06-82056338
www.bonr.nl
info@bonr.nl
Rob Wittkampf op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Fascia: The Next Level (Energie) Capoeira lessen voor Kinderen Intuïtie & persoonlijke kracht Kerstbiodanza Playful Abundance Tantra workshop Stargate Workshops Open dagen Voorjaar 2020 Bewust Ondernemers Netwerk Café Time Bender Experience Expression of the Art within You Sjamanistisch Festival Vijf Ritmes - Pure Dance Wheel of Consent Non-dualiteit Moondance Kidsstatic Oud & Nieuw Celebration Cursus Ontspanningsmassage Boeddha Festival 9 febr Biodanza met Monique Sajet Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Hopi Wijsheid Single Avonden Vrienden van Djoj


Open dagen Voorjaar 2020