Adem & Energie in balans
22 feb en 22 mrt en 26 apr en 31 mei

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname, volg "Klik hier om in te schrijven".
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 22 februari 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45 Presentatie MS Fonds
vr 22 maart 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45, workshop wordt verzorgd door Chris den Daas, Schrijver van het boek marketing zonder personeel.
vr 26 april 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45
vr 31 mei 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust in Contact Open Dagen op 31 augustus & 1 september
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Adem & Energie in balans Sprankeling voor jezelf en je kind Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Leren los laten, Jan Bommerez Bewust in Contact Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Boeddha Festival 3 febr Intuïtie & Persoonlijke kracht Non-dualiteit Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Bewust Ondernemers Netwerk Café Improvisatietheater Open Dagen op 31 augustus & 1 september Basiscursus Ontspanningsmassage Biodanza Festival Genietavond, elke week op donderdag Playful Abundance Tantra workshop Deep Healing Qi Gong Buitengewoon Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Fascia: anders dan anders De ontdekking van het ware zelf Beleef je Lijf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Reis naar de rijkdom in jezelf


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez