Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
Prijs:
Deelname gratis! Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR. Consumpties zijn voor eigen rekening, graag even hier aanmelden dat je er bij wilt zijn. Kun je er om wat voor reden niet bij zijn dan is het dringende verzoek om ons te berichten / te mailen op info@bonr.nl. Wij maken BEWUST kosten om jouw plek vrij te houden! No Show is derhalve €15,-

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

Jij kunt ook lid worden en profiteren van dit waardevolle netwerk. We komen maandelijks bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname, volg "Klik hier om in te schrijven".
We hopen je te mogen begroeten!

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Dans de vijf Ritmes Tantric Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Tantric Djoj Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Beleef je lijf festival 24 maart Reis naar de rijkdom in jezelf Dans De Vijf Ritmes Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018