Moeiteloos Succes
vrijdag 31 mei

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen eens in de twee maanden bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten via ons ondernemerscafé. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Café.

Meld je hier links aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 31 mei 2019
16.00-18.30
Inloop 15.45 De workshow - MASTERCLASS AUTHENTIEKE ACQUISITIE - Leuke klanten zonder leuren- wordt verzorgd door Jan Boon, de acquisitiecoach, Mag ik jou ook op weg helpen met een gratis groeigesprek t.w.v. 150 euro?

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stemexpressie met Marius Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Rob Wittkampf
Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam


Telefoon:Contact via de mail s.v.p.
Mobiel:06-82056338
www.bonr.nl
info@bonr.nl
Rob Wittkampf op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez DansKlank dagen Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Biodanza met Monique Sajet Moeiteloos Succes Non-dualiteit Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes Stemexpressie met Marius Single Avonden - Slow Dating Fascia: anders dan anders Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abundance Tantra workshop One Tribe Biodanza zomeravonden Ecstatic Summer Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Cursus Ontspanningsmassage Kidsstatic Open Dagen op 31 augustus & 1 september Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Boeddha Festival 9 febr


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling