Cursus Ontspanningsmassage
18 september en 20 november

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Bijeenkomst 18 september is in Rozenburg bij Centrum Asclepeion, Marijkeplein 12. Inschrijving verplicht via deze website!

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Nederland

Bewust Ondernemers Netwerk Nederland (BON)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BON heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BON is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Netwerk Café.

Meld je hier links aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
vr 18 sep 2020
09:00-11:00
BONR XXL bijeenkomst
Rozenburg, Marijkeplein 12
vr 20 nov 2020
16.00-18.30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza Festival 2 januari 2021 Anders Avondje Uit
Over de trainer
Rob Wittkampf
Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam


Telefoon:Contact via de mail s.v.p.
Mobiel:06-82056338
www.bonr.nl
[email protected]
Rob Wittkampf op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Zomerprogramma Floating By Djoj Kerstbiodanza Schilder Workshops Sensual tantric lifestyle Alles is liefde Biodanza Festival 2 januari 2021 Tantrisch Genieten Zomereditie Meet up Cursus Ontspanningsmassage AAU Single avonden One Tribe Biodanza Zomeravonden Touch of Divinity, Tantradagen Zomerprogramma de Quist Biodanza met Monique Sajet Heart of  Men Mannengroep Biodanza jaargroep met Brenda Oud & Nieuw Celebration Intuïtie & Persoonlijke kracht Anders Avondje Uit Vijf Ritmes - Pure Dance Bewust Ondernemers Netwerk Café Ecstatic summer Djoj Open dag Vrienden van Djoj Wheel of Consent


Open dag