Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr
21 feb en 8 mei en 18 sep en 20 nov

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Reserveren en betalen via deze website is noodzakelijk i.v.m. de logistiek. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van BONR om deel te kunnen nemen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. BONR doneert voor elke deelnemer €2,50 aan het MS Fonds in Rotterdam

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Netwerk Café.

Meld je hier links aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 21 februari 2020
16.00-18.30
Omzetcoach Franck Fielemon en/of Mark Vos komt vertellen hoe je snel aan meer omzet kan komen!
vr 8 mei 2020
16.00-18.30
vr 18 september 2020
16.00-18.30
vr 20 november 2020
16.00-18.30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Time Bender Experience Vijf Ritmes - Pure Dance
Over de trainer
Rob Wittkampf
Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam


Telefoon:Contact via de mail s.v.p.
Mobiel:06-82056338
www.bonr.nl
info@bonr.nl
Rob Wittkampf op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Anders Avondje Uit Vrienden van Djoj Time Bender Experience Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Bodymind Festival 2020 op 22 maart Cursus Ontspanningsmassage Moondance Sjamanistisch Festival Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Bewust Ondernemers Netwerk Café Boeddha Festival 9 febr Genietavond Intuïtie & Persoonlijke kracht Biodanza met Monique Sajet Touch of Divinity, Tantradagen Single Avonden Flesjmop 2020 Open dagen 29 & 30 augustus Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Capoeira lessen voor Kinderen Wheel of Consent Vijf Ritmes - Pure Dance Stargate Workshops


Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)