Capoeira lessen voor Kinderen
8 mei en 18 sep en 20 nov

Prijs:
€10,- ter dekking van de kosten, zaal, koffie/thee. Bijeenkomst 18 september is in Rozenburg bij Centrum Asclepeion, Marijkeplein 12. Deelnemers bijdrage van €10.- wordt voor deze bijeenkomst te Rozenburg Contant afgerekend, bij binnenkomst!

Website:
www.bonr.nl


Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam (BONR)

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers. Wij helpen elkaar om onze authentieke kwaliteiten te ontwikkelen en hiermee ons persoonlijke leiderschap en onze ondernemerskracht te vergroten. Door met elkaar te investeren in een duurzame ontwikkeling van onszelf, vergroten wij dus onze gezamenlijke ondernemerskracht.

BONR heeft als missie om ons bewustzijn te laten groeien en anderen te inspireren. BONR is een groeiend platform dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat we bewuster met onszelf en de wereld om ons heen om mogen gaan.

Via ons netwerk creëren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samen werken om van elkaar te leren.

We komen regelmatig bij elkaar. We bespreken actuele thema's die ons dagelijks bezig houden. We inspireren elkaar door het aanbieden van onze producten, ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en behandelen verschillende vragen op het gebied van bewust ondernemen.

Als 'bewust ondernemer' heb jij bij ons de gelegenheid om collega's te ontmoeten. Dit is een interactieve setting waarbij ook jij de kans krijgt om ons in een korte workshop van een half uur tot maximaal drie kwartier, ons te inspireren vanuit jouw kennis, visie en missie over het (bewust)ondernemerschap. Zo blijft er voldoende ruimte over om te netwerken in het Bewust Ondernemers Netwerk Café.

Meld je hier links aan voor deelname.
We hopen je te mogen begroeten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 8 mei 2020
16.00-18.30
Geannuleerd. Be the CEO of your Life, workshop verzorgd door Yvonne Dam
vr 18 september 2020
09.00-11.00
BONR XXL bijeenkomst wordt gehouden bij Centrum Asclepeion, Marijkeplein 12 te Rozenburg
vr 20 november 2020
16.00-18.30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Wheel of Consent Vijf Ritmes - Pure Dance
Over de trainer
Rob Wittkampf
Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam


Telefoon:Contact via de mail s.v.p.
Mobiel:06-82056338
www.bonr.nl
[email protected]
Rob Wittkampf op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open dagen 29 & 30 augustus Wheel of Consent Vrienden van Djoj Touch of Divinity, Tantradagen Stargate Workshops Moondance Genietavond, elke week op donderdag Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Floating By Djoj Vijf Ritmes - Pure Dance Anders Avondje Uit Biodanza met Monique Sajet Bewust Ondernemers Netwerk Café Cursus Ontspanningsmassage Intuïtie & Persoonlijke kracht Capoeira lessen voor Kinderen


Floating By Djoj