Anders Avondje Uit
21 juni

Prijs:
Gratis, inschrijven via deze website verplicht

Website:
www.ayuryoganederland.nl


Gratis Internationale Yogadag

AYUROGA voor iedereen
Op 21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er op deze dag duizenden yoga-events. In dit verband nodigt Ayuryoga Nederland iedereen uit om een gratis les Yoga plus Ayurveda te beleven. Ayuryoga is een verbinding van yoga met de traditionele Indiase geneeskunde Ayurveda. Hieruit ontstaat een individueel toegepaste vorm van Yoga die helpen kan om in balans te komen en je gezondheid te sterken. Bedoelt is hierbij niet alleen de lichamelijke gezondheid, maar het samenspel van lichaam, adem en geest. Wij leren deze door de beoefening van yoga steeds beter kennen, kunnen daarmee ook oorsprong en werking van onze emoties beter begrijpen om steeds bewuster en vrijer met all de ons mensen beschikbare tools te kunnen omgaan. Wees welkom om kennis te maken met Ayuryoga!

De hoofdactiviteiten zullen zacht en rustig zijn en voor iedereen toegankelijk, vanuit Hatha Yoga. Indien je bent geïnteresseerd kun je informatie opvragen over ons opleidingsprogramma Ayuryoga T&T.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 21 juni 2020
10:00-12:00
er zijn 2 sessies 12: 10-12u 2e: 14-16u
zo 21 juni 2020
14.00-16.00
er zijn 2 sessies 12: 10-12u 2e: 14-16u

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez
Over de trainer
Carla van Dijk
Ayuryoga Nederland


Mobiel:06 12 96 96 90
www.ayuryoganderland.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate Workshops Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Bewust Ondernemers Netwerk Café Moondance Vijf Ritmes - Pure Dance Capoeira lessen voor Kinderen Cursus Ontspanningsmassage Touch of Divinity, Tantradagen Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Open dagen 29 & 30 augustus Vrienden van Djoj Wheel of Consent Anders Avondje Uit Biodanza met Monique Sajet Floating By Djoj


Floating By Djoj