Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni
31 augustus en 1 september

Prijs:
De toegang is gratis, mits vooraf gereserveerd via deze website. Koffie en thee op zaterdag hele dag €3,- p.p.p.d. Koffie en thee op zondag hele dag €5,- p.p.p.d. Betalen bij binnenkomst. Pinnen is niet mogelijk. Reserveren voor een workshop is niet mogelijk. Vrije inloop in de zalen. Sessieruimte hangt/ligt vaak inschrijflijst. Vol=Vol! De vegetarische maaltijd is uitsluitend op zondag verkrijgbaar a €10,- per persoon.

Website:
www.djoj.nl


Open Dagen

Twee dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.

Veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers bieden die dag een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.

Gratis toegang, mits vooraf gereserveerd via deze website!!
Je kunt je niet van te voren opgeven voor een workshop of sessie, gewoon binnenlopen, Vol=Vol!

◾Gebouw open; 30 minuten voor aanvang (niet eerder).
◾Openingstijd op zaterdag 12.00 - 18.00 uur
◾Openingstijd op zondag van 12.00 - 21.15 uur
◾Consumpties voor eigen rekening
◾Op zaterdag en zondag zijn er broodjes á €2,- verkrijgbaar aan de bar
◾Reserveren per workshop in zalen en sessieruimtes vooraf, is niet mogelijk.
◾Vrije inloop per workshop en sessie. Vol=Vol! (trainers bepalen zelf wat vol is)
◾Koffie/thee zaterdag €3,- en zondag €5-, Per dag
◾Op zondag rond 18.00 uur is er tegen betaling van €10,- een vegetarische maaltijd verkrijgbaar. Munten voor deze maaltijd op zondag, dienen voor 15.00 uur te zijn afgehaald aan de bar. Reservering voor diner dien je online te maken bij reservering voor de zondag.

Tussen de workshops door is het goed toeven in de bar en serre. Je kan er gezellig bijkletsen met een drankje en een hapje.

TIP:
De lijst met workshops is links hiernaast te downloaden. Print de lijst voor de Open Dag(en) met gratis workshops pas uit op de ochtend dat je komt vanaf 10.00 uur.
Door ziekte of andere oorzaak kan het voorkomen dat op de dag zelf een workshop komt te vervallen. Bij de ingang ligt ook de meest actuele lijst met workshops voor die dag.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 31 augustus 2019
12.00-18.00
zo 1 september 2019
12.00-21.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Non-dualiteit Kidsstatic Playful Abundance Tantra workshop DansKlank dagen Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stoelyoga - Yoga voor iedereen Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Biodanza met Monique Sajet Moeiteloos Succes Ecstatic Summer Djoj Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Open Dagen op 31 augustus & 1 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Stoelyoga - Masterclass Fascia: anders dan anders Bewust Ondernemers Netwerk Café Waar je Hart is, is je Thuis 29 september One Tribe Biodanza zomeravonden Buitengewoon Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf


DansKlank dagen