Playful Abundance Tantra workshop
4, 5 januari en 29, 30 augustus

Prijs:
De toegang is gratis, mits vooraf gereserveerd via deze website. Koffie en thee op zaterdag hele dag €3,- p.p.p.d. Koffie en thee op zondag hele dag €5,- p.p.p.d. Betalen bij binnenkomst. Pinnen is niet mogelijk. Reserveren voor een workshop is niet mogelijk. Vrije inloop in de zalen. Sessieruimte hangt/ligt vaak inschrijflijst. Vol=Vol! De vegetarische maaltijd is uitsluitend op zondag verkrijgbaar a €10,- per persoon.

Website:
www.djoj.nl


Open Dagen

Twee dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.

Veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers bieden die dag een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.

Gratis toegang, mits vooraf gereserveerd via deze website!!
Je kunt je niet van te voren opgeven voor een workshop of sessie, gewoon binnenlopen, Vol=Vol!

◾Gebouw open; 30 minuten voor aanvang (niet eerder).
◾Openingstijd op zaterdag 12.00 - 18.00 uur
◾Openingstijd op zondag van 12.00 - 21.15 uur
◾Consumpties voor eigen rekening
◾Op zaterdag en zondag zijn er broodjes á €2,- verkrijgbaar aan de bar
◾Reserveren per workshop in zalen en sessieruimtes vooraf, is niet mogelijk.
◾Vrije inloop per workshop en sessie. Vol=Vol! (trainers bepalen zelf wat vol is)
◾Koffie/thee zaterdag €3,- en zondag €5-, Per dag
◾Op zondag rond 18.00 uur is er tegen betaling van €10,- een vegetarische maaltijd verkrijgbaar. Munten voor deze maaltijd op zondag, dienen voor 15.00 uur te zijn afgehaald aan de bar. Reservering voor diner dien je online te maken bij reservering voor de zondag.

Tussen de workshops door is het goed toeven in de bar en serre. Je kan er gezellig bijkletsen met een drankje en een hapje.

TIP:
De lijst met workshops is vanaf 15 december te downloaden. Print de lijst voor de Open Dag(en) met gratis workshops pas uit op de ochtend dat je komt vanaf 10.00 uur.
Door ziekte of andere oorzaak kan het voorkomen dat op de dag zelf een workshop komt te vervallen. Bij de ingang ligt ook de meest actuele lijst met workshops voor die dag.

Route informatie(zie Route onder Djoj op navigatiebalk van deze website)
Op de Kleiweg vervangt de RET de tramrails en de haltes krijgen een opknapbeurt. Ook de inrichting van het kruispunt met de Uitweg verandert. De trottoirs, de oversteek en de verkeerslichten worden verbeterd. Verder is er bij de herinrichting extra aandacht voor de veiligheid van fietsers. De kruising wordt overzichtelijker, veiliger en gebruiksvriendelijker. Het werk wordt in fases uitgevoerd tot augustus 2020. Kijk even goed in welke fase deze werkzaamheden verkeren op de website van Rotterdam onderweg. De omleidingen worden op de website van de Gemeente goed aangegeven.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 4 januari 2020
12.00-18.00
zo 5 januari 2020
12.00-21.00
za 29 augustus 2020
12.00-18.00
zo 30 augustus 2020
12.00-21.15


Playful Abundance Tantra workshop