Bewust Ondernemers Netwerk Café
31 augustus en 1 september

Prijs:
De toegang is gratis, mits vooraf gereserveerd via deze website. Koffie en thee op zaterdag hele dag €3,- p.p.p.d. Koffie en thee op zondag hele dag €5,- p.p.p.d. Betalen bij binnenkomst. Pinnen is niet mogelijk. Reserveren voor een workshop is niet mogelijk. Vrije inloop in de zalen. Sessieruimte hangt/ligt vaak inschrijflijst. Vol=Vol! De vegetarische maaltijd is uitsluitend op zondag verkrijgbaar a €10,- per persoon.

Website:
www.djoj.nl


Open Dagen

Twee dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.

Veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers bieden die dag een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.

Gratis toegang, mits vooraf gereserveerd via deze website!!
Je kunt je niet van te voren opgeven voor een workshop of sessie, gewoon binnenlopen, Vol=Vol!

◾Gebouw open; 30 minuten voor aanvang (niet eerder).
◾Openingstijd op zaterdag 12.00 - 18.00 uur
◾Openingstijd op zondag van 12.00 - 21.15 uur
◾Consumpties voor eigen rekening
◾Op zaterdag en zondag zijn er broodjes á €2,- verkrijgbaar aan de bar
◾Reserveren per workshop in zalen en sessieruimtes vooraf, is niet mogelijk.
◾Vrije inloop per workshop en sessie. Vol=Vol! (trainers bepalen zelf wat vol is)
◾Koffie/thee zaterdag €3,- en zondag €5-, Per dag
◾Op zondag rond 18.00 uur is er tegen betaling van €10,- een vegetarische maaltijd verkrijgbaar. Munten voor deze maaltijd op zondag, dienen voor 15.00 uur te zijn afgehaald aan de bar. Reservering voor diner dien je online te maken bij reservering voor de zondag.

Tussen de workshops door is het goed toeven in de bar en serre. Je kan er gezellig bijkletsen met een drankje en een hapje.

TIP:
De lijst met workshops is links hiernaast te downloaden. Print de lijst voor de Open Dag(en) met gratis workshops pas uit op de ochtend dat je komt vanaf 10.00 uur.
Door ziekte of andere oorzaak kan het voorkomen dat op de dag zelf een workshop komt te vervallen. Bij de ingang ligt ook de meest actuele lijst met workshops voor die dag.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 31 augustus 2019
12.00-18.00
zo 1 september 2019
12.00-21.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Playful Abundance Tantra workshop One Tribe Biodanza zomeravonden Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes Ecstatic Summer Djoj Genietavond, elke week op donderdag Open Dagen op 31 augustus & 1 september Buitengewoon Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Stoelyoga - Masterclass Bewust Ondernemers Netwerk Café Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes DansKlank dagen Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Stoelyoga - Yoga voor iedereen Moeiteloos Succes Fascia: anders dan anders Biodanza met Monique Sajet Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Kidsstatic Waar je Hart is, is je Thuis 29 september


Het meisje dat aan de oever verscheen