Reis naar de rijkdom in jezelf
21 en 22 juni

Prijs:
€300,- voor 2 dagen (incl btw, lunch, koffie en thee)

Website:
www.raahi.nl


Karakterstructuren en Maskers 2 dgn

Karakterstructuren en de Maskers, over vertrekken en terugkeren

Maskers bedekken de pijn van onze verwonding en onze oorspronkelijkheid. Iedereen heeft een masker die hoort bij een karakterstructuur. De masker werkt door in onze relaties, in ons werk en hoe wij in het leven staan. In het werken met cliënten kunnen maskers een ingang zijn voor de diagnose. Daarvoor is essentieel dat je je eigen masker hebt doorgrond. Maskerbesef roept oorspronkelijkheid en ontroering.

Gevolgen van masker
De masker bepaalt hoe we onszelf zien en hoe wij de wereld ervaren. Als kind verliezen wij een deel van ons openheid en heelheid. In de volwassenheid wordt deze manier van aanpassen een vorm waarin speelruimte ontbreekt. We leven vanuit de illusie dat dit masker samenvalt met ons essentie, ons ziel. Leven vanuit een masker doet ons vergeten dat we een keus hebben.
Afhankelijk van onze eigen aard en de invloed van ons familiesysteem, leidt het masker tot terugtrekken, afhankelijkheid, vervloeien met de ander, machtstrijd, opoffering of het vermijden van intimiteit.
Door de combinatie van lichaamswerk en systemisch werk kunnen wij de levensenergie weer vrijmaken en de bindingen ontkoppelen. We raken weer ingeordend en ingebed in het familiesysteem en kunnen weer in de levensstroom stappen. Ontmaskeren betekent de cliënt helpen om te incarneren in het lichaam.
Op 7 en 8 november is de volgende workshop.
Inschrijving en info: info@raahi.nl of 06 21607078

Karakterstructuren en Maskers 2 dgn

Datum
Tijd
Extra info
vr 21 juni 2019
10:00-17:00
za 22 juni 2019
10:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
One Tribe Biodanza zomeravonden Boeddha Festival 9 febr
Over de trainer
Rahina Hassankhan
Raahi


Telefoon:06 21607078
Mobiel:06 21607078
www.raahi.nl
info@raahi.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen op 31 augustus & 1 september Stemexpressie met Marius Playful Abundance Tantra workshop Cursus Ontspanningsmassage Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Boeddha Festival 9 febr Moeiteloos Succes Ecstatic Summer Djoj One Tribe Biodanza zomeravonden Kidsstatic Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag Fascia: anders dan anders Reis naar de rijkdom in jezelf Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes


Fascia: anders dan anders