Vijf Ritmes - Pure Dance
Prijs:
€165,- incl. koffie/thee, 2x lunch

Download informatie

Zicht op helderheid

Een tweedaagse kennismaking met het Clarity Proces in Rotterdam

Zeg je vaak enthousiast ‘Ja’, terwijl je eigenlijk geen tijd of ruimte hebt? Of vind je het lastig om te spreken voor een groep? Dergelijk gedrag kan je behoorlijk in de weg zitten of belemmeren in je ontwikkeling. Maar hoe kom je ervan af?
Grote kans dat oude patronen en overtuigingen de oorzaak zijn van dit gedrag. Want zij bepalen wat we doen en hoe we het doen, en zijn daarbij behoorlijk hinderlijk en hardnekkig. Je kunt eraan ontsnappen. Maar daarvoor moet je eerst begrijpen waar ze vandaan komen.

Deze tweedaagse kennismaking met het Clarity Proces kan je hierover helderheid geven. Je leert over het mechanisme dat achter deze patronen en overtuigingen zit, en waarom je soms dingen doet die niet zo handig zijn. Je herkent de oorsprong van je patronen en begrijpt waarom ze zo voor je werken.
De workshop zit boordevol praktische en eenvoudig toe te passen tools, die je zelf thuis kunt gebruiken. Je gaat jezelf beter begrijpen en steeds meer de illusies van het denken doorzien. Je krijgt op deze manier meer rust en ontspanning, waardoor je energie toeneemt en je meer leeft in het nu.

Akki en Marije bieden deze workshop aan als onderdeel van hun driejarige trainersopleiding in het Clarity Proces bij Tsuki, volgens de methode van Jeru Kabbal.

Aanmelden:
akkicolenbrander@hotmail.com of info@fri-terschelling.nl

Informatie:
Akki Colenbrander 06-2123 6701
Marije Bijlsma 06-4982 0035

BELANGRIJK
Het zijn twee intensieve dagen. Geef je jezelf ruimte om de indrukken te verwerken door de avonden vrij te houden.


Time Bender Experience