Stargate workshops
1, 15 april en 6, 20 mei

Prijs:
€ 225,- voor 9 avonden

Website:
bartzeldenrust.nl


Veerkracht na tegenslag

In de training Veerkracht na tegenslag ga je ontdekken wat er voor jou nodig is om weer vol energie en blij in het leven te staan.

Heb je een tegenslag te verwerken gehad, zoals een overlijden, ziekte, ontslag of bijvoorbeeld relatieproblemen, dan kun je met verdriet, angst of boosheid blijven zitten. Deze training helpt je tevreden en dankbaar terug te kijken op het verleden en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Je krijgt inzicht in je eigen blokkades en je leert hoe je deze kunt doorbreken, hoe je loskomt uit de situatie waarin je verkeert en hoe je emoties écht verwerkt.

Na een tegenslag kan het lastig zijn om opnieuw de verbinding te vinden met jezelf en met anderen. Je leert daarom om te verwerken wat er is gebeurd, maar ook om weer te vertrouwen op je innerlijke kracht. Op deze manier word je sterker van binnen en kun je onbevangen alles weer aan. De training is gebaseerd op het werk van George Kohlrieser en Brandon Bays en behandelt onder andere de verbindingscirkel, de acht stadia van rouw en de emotionele reis. In tegenstelling tot andere trainingen is de aanpak vooral gericht op het ervaren via verschillende werkvormen.

Tijdens deze training van negen avonden help ik jou om sterker, energieker en gelukkiger in het leven te staan.

Veerkracht na tegenslag - 9 avonden

Datum
Tijd
Extra info
ma 1 april 2019
19:30-21:30
ma 15 april 2019
19:30-21:30
ma 6 mei 2019
19:30-21:30
ma 20 mei 2019
19:30-21:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Bart Zeldenrust
Bart Zeldenrust Trainer & Coach


Mobiel:0625329608
bartzeldenrust.nl/
info@bartzeldenrust.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
DansKlank dagen Playful Abundance Tantra workshop Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stargate workshops Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Improvisatietheater Open Dagen op 31 augustus & 1 september Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Adem & Energie in balans Buitengewoon Djoj One Tribe Biodanza zomeravonden Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Bewust Ondernemers Netwerk Café Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Biodanza Festival Leren los laten, Jan Bommerez Expression of the Art within You Biodanza met Monique Sajet Fascia: anders dan anders Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes


Het meisje dat aan de oever verscheen