Intuïtie & Persoonlijke kracht
woensdag 17 oktober

Prijs:
€950,= 12 dagen in Djoj Rotterdam.

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Art of Life Therapeut Verdieping

Als je de gehele opleiding Art of life therapeut volgt, ben je in staat om als therapeut je eigen praktijk te openen. Deze opleiding bestaat uit een een aantal modules, die je ook los kunt volgen.

Verdieping is de 2e module van deze opleiding. In deze module verdiepen we de healing en reading technieken die je al geleerd hebt, zodat je nog meer leert vertrouwen op wat je ziet en doorkrijgt, zodat je nog zuiverder kunt doorgeven en zodat je boodschappen nog specifieker worden. Dit doen we weer door veel en vaak te oefenen. Ook met aanvullende technieken zoals massage en stembevrijding.

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, moet je oefenen om dat te verbeteren. Veel oefenen is wat we doen.

In vervolg op de basistraining, of een vergelijkbare andere opleiding, is er dus de mogelijkheid om te verdiepen. In de basis heb je je eigen talenten ontdekt en daar veel mee geoefend, in deze cyclus van 12 dagen ga je verder de diepte in. Je leert o.a. hoe je in een reading specifieke informatie kan geven, hoe je zuiver kunt waarnemen en doorgeven en verschillende manieren van healing.

De gehele opleiding Opleiding the Art of Life Therapeut heeft als doel dat je zelf een praktijk kunt openen. Naast de Reading & Healing technieken, gaan we ook in op persoonlijke ontwikkeling en praktische zaken in. Modules zijn ook 'los' te volgen.

Wil je meer weten over de gehele opleiding, kijk dan op www.belindaspraktijk.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 17 oktober 2018
10:00-16:00
17/18-10, 14/15-11, 12/13-12, 16/17-1, 13/14-

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Faciafit
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantra festival 10 november Je ruimte innemen, improvisatietheather Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Basiscursus Ontspanningsmassage Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Stargate workshops Playful Abudance Tantra, bewust in contact Cursus Feng Shui Sjamanistisch Festival Single Avonden - Slow Dating Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance Eva Adem & Spieren in Balans Improvisatietheather, Speel je vrij Reading en Healing Basis en verdieping Faciafit


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!