Reis naar de rijkdom in jezelf
donderdag 5 juli

Prijs:
Toegang is gratis.

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Zin en onzin over spiritualiteit

Al meer dan 25 jaar ben ik bezig in en met Spiritualiteit. En ben in al die jaren een hoop onzin tegengekomen, maar meer nog de zin die Spiritualiteit aan mensen geeft. Welke verrijking.

In mijn lezing ga ik in op de zin en onzin, op de keuze vrijheid, het beleven van je eigen waarheid en doen wat goed voor jou voelt op spiritueel gebied. Geen angst voor spiritualiteit maar er op vertrouwen dat wat je voelt ziet en hoort echt is, dat is mijn boodschap.

Ik heb ervaren dat de weg naar Intuïtieve ontplooiing heel simpel is. Iedereen heeft talent, je moet je talent wel oefenen om het te ontwikkelen. Mijn visie op het beleven van spiritualiteit is: met beide voetjes op de grond, nuchter met veel humor.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 5 juli 2018
19:30-21:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Basiscursus Ontspanningsmassage Adem & Spieren in Balans Dans De Vijf Ritmes Reading en Healing Basis en verdieping Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Sjamanistisch Festival Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheather, Speel je vrij De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra, bewust in contact Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Cursus Feng Shui


De ontdekking van het ware zelf