Touch of Divinity, Tantradagen
Prijs:
Kennismakingsavond €20 Verdiepingstraining 10 weken €225. Lichtveldactivatie of lezing per keer €15

Website:
deborahcampagna.nl

Download informatie

Terug naar je kern, je Ware Zelf

Wat is je kern?
Dat is je diepere zelf, je wezen,diegene die je in essentie bent, je eigen unieke, pure en niet gekaderde zelf, je vrije hart.
In ons huidig bestaan zijn we vaak ver verwijderd geraakt van onze kern, ons oorspronkelijk Zijn. We zijn verweven en geïdentificeerd geraakt met ons leven, persoonlijkheid, gebeurtenissen, achtergrond, opvoeding, gedachten en gevoelens, kaders, programma’s, systemen, overtuigingen, blokkades en zienswijzen. Hierdoor zijn we het contact met wie we daadwerkelijk zijn grotendeels kwijt. Wat resulteert in een verwijdering van je Ware Zelf en een bestaan wat niet volledig gedragen wordt van binnenuit. Dit kan zich uiten in gevoelens van onrust, eenzaamheid, er niet toe doen, een leegte, vermoeidheid, een gevoel dat er iets ontbreekt, een gevoel van ‘is dit het nou' ondanks dat je een goed leven hebt. Of gewoonweg een knagend, onbestemd gevoel ervaart. En zo kan ik nog wel doorgaan.
Stel jij je ook wellens de vraag ‘Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van ons bestaan? Is er meer tussen hemel en aarde wat we met onze huidige bewustzijnsstaat niet meer of nog maar gedeeltelijk kunnen waarnemen? Zijn we gewoon vergeten wie we echt zijn?
Herken jij dit?
Voel je je geraakt door bovenstaand verhaal? Wil je weer in verbinding komen met wie je echt bent? Ben je bereid om jezelf, deze werkelijkheid en al je kaders, programma’s, overtuigingen en zienswijze onder de loep te nemen en alles af te pellen wie en wat je niet bent maar denkt te zijn? Ben jij klaar voor een grote verandering en wil je je leven weer van binnenuit vorm geven? Kom dan naar 'Terug naar je kern, je Ware Zelf en bezoek de site voor meer info


Ecstatic Dance (original)