Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
zondag 25 maart

Prijs:
Normaal: €95,- / Minima: €85,50

Website:
georghubner.nl


Clarity Introductieworkshop

Het Clarity Proces van Jeru Kabbal biedt een breed scala aan inzichten en technieken om helderheid te krijgen op je leven, om te ontdekken wie je werkelijk bent voorbij de gedachten over jezelf en te ontspannen in het moment. In deze workshop kun je proeven aan het verruimende effect van Clarity op jouw presentie en bewustzijn.

Je krijgt deze dag inzicht in het onbewuste deel van je geest dat alle patronen in je leven voor je regelt. Je gaat begrijpen dat het onbewuste je probeert te helpen ook al heb je last van sommige patronen. Dat geeft zelf-compassie en een zekere zelf-distantie zodat je met andere ogen naar jezelf kunt kijken.

Onderdeel van deze workshop is een krachtige ademmeditatie: de Quantum Light Breath. Aan het einde van de dag voel je je lichter, helderder en heb je meer energie. Je gaat opgeladen weer naar huis.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 25 maart 2018
10:00-18:00
Introductieworkshop

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Dans de vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beleef je lijf festival 24 maart Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans De Vijf Ritmes Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Tantric Djoj Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Beleef je lijf festival 24 maart