Reis naar de rijkdom in jezelf
Prijs:
€ 345,- (minima betalen € 295,-)

Website:
georghubner.nl


Driedaagse Clarity Workshop

Het Clarity Proces biedt simpele oefeningen en inzichten die je kunnen helpen meer te ontspannen in het moment.

In deze driedaagse training krijg je de basisprincipes aangereikt waarop Jeru Kabbal zijn benadering heeft ontworpen. Je leert te communiceren met het onderbewuste deel in jezelf – dat jou wil beschermen voor moeilijkheden die er niet meer zijn – en manieren om het onderbewuste uit die nachtmerrie te begeleiden. Als de hypnose door projecties uit het verdelen wegvalt, komt het moment vanzelf tevoorschijn en wordt het leven een stuk eenvoudiger, vrijer en vervullender.

We introduceren verschillende metaforen voor het onderbewuste, die ervoor zorgen dat je beter begrijpt hoe het werkt. Ook leer je hoe je ermee kunt omgaan. In plaats van dat het onderbewuste jouw leven bepaalt, wordt het jouw taak je onderbewuste in beheer te nemen.

Uitgangspunt van de benadering is dat het onderbewuste geen verschil ziet tussen herinnering en realiteit en daarmee gelooft dat moeilijke ervaringen uit het verleden nu nog steeds plaatsvinden. Je wordt uitgenodigd te onderzoeken waar je verlangens en angsten vandaan komen, hoe ze je leven beïnvloeden en te ontdekken wie je bent zonder conditioneringen uit het verleden. In die zin is het Clarity Proces een weg van zelfbevrijding en zelfrealisatie.

Onderdeel van de training zijn regressietechnieken, hier-en-nu-oefeningen en een krachtige ademmeditatie: de Quantum Light Breath.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stargate workshops Bewust in Contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Pure Dance Eva Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Single Avonden - Slow Dating Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Biodanza Festival Buitengewoon Djoj Geweldloze Communicatie Festival Oud & Nieuw Celebration Non-dualiteit Improvisatietheater Sprankeling voor jezelf en je kind Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abudance Basiscursus Ontspanningsmassage Intuïtie & Persoonlijke kracht Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Beleef je Lijf Boeddha Festival 3 febr Fascia: anders dan anders Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Adem & Spieren in Balans


Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem