Je ruimte innemen, improvisatietheather
9, 28, 29 en 30 september

Prijs:
€ 345,- (minima betalen € 295,-)

Website:
georghubner.nl


Driedaagse Clarity Workshop

Het Clarity Proces biedt simpele oefeningen en inzichten die je kunnen helpen meer te ontspannen in het moment.

In deze driedaagse training krijg je de basisprincipes aangereikt waarop Jeru Kabbal zijn benadering heeft ontworpen. Je leert te communiceren met het onderbewuste deel in jezelf – dat jou wil beschermen voor moeilijkheden die er niet meer zijn – en manieren om het onderbewuste uit die nachtmerrie te begeleiden. Als de hypnose door projecties uit het verdelen wegvalt, komt het moment vanzelf tevoorschijn en wordt het leven een stuk eenvoudiger, vrijer en vervullender.

We introduceren verschillende metaforen voor het onderbewuste, die ervoor zorgen dat je beter begrijpt hoe het werkt. Ook leer je hoe je ermee kunt omgaan. In plaats van dat het onderbewuste jouw leven bepaalt, wordt het jouw taak je onderbewuste in beheer te nemen.

Uitgangspunt van de benadering is dat het onderbewuste geen verschil ziet tussen herinnering en realiteit en daarmee gelooft dat moeilijke ervaringen uit het verleden nu nog steeds plaatsvinden. Je wordt uitgenodigd te onderzoeken waar je verlangens en angsten vandaan komen, hoe ze je leven beïnvloeden en te ontdekken wie je bent zonder conditioneringen uit het verleden. In die zin is het Clarity Proces een weg van zelfbevrijding en zelfrealisatie.

Onderdeel van de training zijn regressietechnieken, hier-en-nu-oefeningen en een krachtige ademmeditatie: de Quantum Light Breath.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 9 september 2018
10:00-18:00
Clarity Introductieworkshop (€ 95,-)

Driedaagse Clarity Workshop

Datum
Tijd
Extra info
vr 28 september 2018
10:00-18:00
Dag 1
za 29 september 2018
10:00-18:00
Dag 2
zo 30 september 2018
10:00-18:00
Dag 3

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Reading en Healing Basis en verdieping Sjamanistisch Festival Adem & Spieren in Balans De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Improvisatietheather, Speel je vrij Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Cursus Feng Shui Tantra, bewust in contact Dans De Vijf Ritmes Je ruimte innemen, improvisatietheather Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018