Je ruimte innemen, improvisatietheather
28, 29 en 30 september

Prijs:
€ 345,- (minima betalen € 295,-)

Website:
georghubner.nl


Driedaagse Clarity Workshop

Het Clarity Proces biedt simpele oefeningen en inzichten die je kunnen helpen meer te ontspannen in het moment.

In deze driedaagse training krijg je de basisprincipes aangereikt waarop Jeru Kabbal zijn benadering heeft ontworpen. Je leert te communiceren met het onderbewuste deel in jezelf – dat jou wil beschermen voor moeilijkheden die er niet meer zijn – en manieren om het onderbewuste uit die nachtmerrie te begeleiden. Als de hypnose door projecties uit het verdelen wegvalt, komt het moment vanzelf tevoorschijn en wordt het leven een stuk eenvoudiger, vrijer en vervullender.

We introduceren verschillende metaforen voor het onderbewuste, die ervoor zorgen dat je beter begrijpt hoe het werkt. Ook leer je hoe je ermee kunt omgaan. In plaats van dat het onderbewuste jouw leven bepaalt, wordt het jouw taak je onderbewuste in beheer te nemen.

Uitgangspunt van de benadering is dat het onderbewuste geen verschil ziet tussen herinnering en realiteit en daarmee gelooft dat moeilijke ervaringen uit het verleden nu nog steeds plaatsvinden. Je wordt uitgenodigd te onderzoeken waar je verlangens en angsten vandaan komen, hoe ze je leven beïnvloeden en te ontdekken wie je bent zonder conditioneringen uit het verleden. In die zin is het Clarity Proces een weg van zelfbevrijding en zelfrealisatie.

Onderdeel van de training zijn regressietechnieken, hier-en-nu-oefeningen en een krachtige ademmeditatie: de Quantum Light Breath.

Driedaagse Clarity Workshop

Datum
Tijd
Extra info
vr 28 september 2018
10:00-18:00
Dag 1
za 29 september 2018
10:00-18:00
Dag 2
zo 30 september 2018
10:00-18:00
Dag 3

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Leren los laten, Jan Bommerez Tantra, bewust in contact Je ruimte innemen, improvisatietheather Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Faciafit Sjamanistisch Festival Pure Dance Eva Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating De ontdekking van het ware zelf Improvisatietheather, Speel je vrij Non-dualiteit Reading en Healing Basis en verdieping Playful Abudance Stargate workshops Tantra festival 10 november


Adem & Spieren in Balans