Oud & Nieuw Celebration
woensdag 15 april

Prijs:
De serie van 4 woensdagavonden is € 120,-. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Website:
www.gurideblok.nl

Download informatie

Rust in je hoofd en hart

Rust in je hoofd en hart, oplossen van je innerlijke conflict.

Veel (innerlijke) conflicten zijn te herleiden naar het primaire loyaliteitsconflict. Kies ik voor mezelf of de ander. Kies ik voor samenzijn en liefde of alleen zijn en mijn waarheid?
Een verscheurend dilemma met de bijbehorende wisselende gedachten en gevoelens. Bij moeilijke omstandigheden lijk je geen goede keuze te kunnen maken, zonder pijn en lijden.

Gedachten noch gevoelens blijken stabiel en wat je erbij krijgt is ook nog een zelfveroordeling. Het ‘geweten’ met de instructies hoe het zou horen volgens de ouders, versus de onrustige gevoelens als je het anders wilt of doet.

Herkennen en oplossen van die (dwangmatige) gedachten geeft, na de aanvankelijke gevoelens van ongemak, een diepe rust en ontspanning.
In de cursus onderzoeken we in veiligheid, heel pragmatisch jouw gedachten en gevoelens. Je leert hoe je de kracht van gedachten kunt ontmantelen door ze echte aandacht te geven.

De onrust in je lijf en de gevoelens van ongemak leer je op een nieuwe en effectieve manier te onderzoeken. Door dat onderzoek ontstaat rust en transformeert de pijn juist naar helderheid en inzicht.

Wanneer de onrust verminderd komt je presentie, de stilte en helderheid van je bewustzijn naar de voorgrond. Door de aandacht meer naar het bewustzijn zelf te brengen worden essentiële of zijnskwaliteiten waarneembaar.
Door te rusten in dit bewustzijn verschijnt de ervaring van rust, openheid, vreugde, levenslust.

Meld je aan en ervaar zelf dat je onrust en pijn juist jouw persoonlijke ingang is naar rusten in zijn.`

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
wo 15 april 2020
19:15-21:30
Rust in je hoofd en hart en oplossen innerlijk conflict 15 en 22 april, 6 en 13 mei


Fascia: The Next Level (Energie)