Pure Dance | De Vijf Ritmes
zondag 8 september

Prijs:
De workshop kost €195,- . De prijs is inclusief koffie, thee, lunch en de workshop manual.

Website:
psychologieachtermoeiteloo...


Moeiteloos Succes

Burn-out, depressie, angst, een gevoel van schuld, zinloosheid, waardeloosheid, eenzaamheid en onveiligheid zijn inmiddels geen uitzonderingen meer in onze samenleving. Iedereen krijgt er in zijn leven, vroeg of laat, direct of indirect, mee te maken. Onze welvaart en technologie zijn nog nooit zo toegenomen als in de afgelopen decennia en tegelijkertijd maken we ons steeds meer zorgen en lijken we steeds ongelukkiger, angstiger en eenzamer te worden.

Waarom? En kan het anders?

Wat als alles gewoon vanzelf zou gaan. Wat als onze innerlijke natuur van nature al gelukkig en gezond is en het slechts een kwestie is van deze beter te leren kennen.

Psychologisch gezien zwemmen we vaak tegen de stroom in met alle gevolgen van dien. De psychologie achter moeiteloos succes biedt inzicht in hoe we met de stroom kunnen leren mee zwemmen.

De natuur werkt altijd mee zolang wij maar begrijpen hoe we het beste mee kunnen werken met de natuur.

Van jongs af aan leren we allemaal omgaan met de fysieke natuur en spelenderwijs leren we de wetten van de natuur kennen. Zo weten we dat we niet zonder gevolgen van het balkon af kunnen springen. Maar zo vertrouwd als we zijn met de wetten van de fysieke natuur, zo onbekend zijn wij met het functioneren van de natuur van ons bewustzijn. Op geestelijk vlak weten we vaak niet goed voor onszelf te zorgen en blijven we spreekwoordelijk regelmatig van het balkon afspringen, regelmatig verdwalen en tegen muren aanlopen.

Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid en flow, kom dan naar de dag workshop bij Centrum Djoj.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 8 september 2019
09:30-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Ecstatic Summer Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Ecstatic Summer Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni One Tribe Biodanza zomeravonden Playful Abundance Tantra workshop Genietavond, elke week op donderdag DansKlank dagen Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos Succes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Bewust Ondernemers Netwerk Café Stoelyoga - Masterclass Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Biodanza met Monique Sajet Open Dagen op 31 augustus & 1 september Non-dualiteit Stoelyoga - Yoga voor iedereen Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating Fascia: anders dan anders Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Kidsstatic Reis naar de rijkdom in jezelf


Moeiteloos Succes