Cursus Ontspanningsmassage
zondag 8 september

Prijs:
De workshop kost €195,- . De prijs is inclusief koffie, thee, lunch en de workshop manual.

Website:
psychologieachtermoeiteloo...


Moeiteloos Succes

Burn-out, depressie, angst, een gevoel van schuld, zinloosheid, waardeloosheid, eenzaamheid en onveiligheid zijn inmiddels geen uitzonderingen meer in onze samenleving. Iedereen krijgt er in zijn leven, vroeg of laat, direct of indirect, mee te maken. Onze welvaart en technologie zijn nog nooit zo toegenomen als in de afgelopen decennia en tegelijkertijd maken we ons steeds meer zorgen en lijken we steeds ongelukkiger, angstiger en eenzamer te worden.

Waarom? En kan het anders?

Wat als alles gewoon vanzelf zou gaan. Wat als onze innerlijke natuur van nature al gelukkig en gezond is en het slechts een kwestie is van deze beter te leren kennen.

Psychologisch gezien zwemmen we vaak tegen de stroom in met alle gevolgen van dien. De psychologie achter moeiteloos succes biedt inzicht in hoe we met de stroom kunnen leren mee zwemmen.

De natuur werkt altijd mee zolang wij maar begrijpen hoe we het beste mee kunnen werken met de natuur.

Van jongs af aan leren we allemaal omgaan met de fysieke natuur en spelenderwijs leren we de wetten van de natuur kennen. Zo weten we dat we niet zonder gevolgen van het balkon af kunnen springen. Maar zo vertrouwd als we zijn met de wetten van de fysieke natuur, zo onbekend zijn wij met het functioneren van de natuur van ons bewustzijn. Op geestelijk vlak weten we vaak niet goed voor onszelf te zorgen en blijven we spreekwoordelijk regelmatig van het balkon afspringen, regelmatig verdwalen en tegen muren aanlopen.

Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid en flow, kom dan naar de dag workshop bij Centrum Djoj.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 8 september 2019
09:30-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen op 31 augustus & 1 september Playful Abundance Tantra workshop
Over de trainer
Janine Schimmelpenninck
The Orange Tree Foundation


Telefoon:0614502118
Mobiel:0614502118
psychologieachtermoeiteloo...
contact@theorangetreefound...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Fascia: anders dan anders Reis naar de rijkdom in jezelf Cursus Ontspanningsmassage Kidsstatic Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Ecstatic Summer Djoj One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos Succes Boeddha Festival 9 febr Stemexpressie met Marius Non-dualiteit Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Open Dagen op 31 augustus & 1 september Genietavond, elke week op donderdag


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag