Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)
Prijs:
€ 25, inclusief koffie/thee vooraf.

Website:
www.stargatelightwork.com


Experience the Stargate

Lieve lichtwerker, starseed of spiritueel avonturier.

Heb je het gevoel dat het tijd wordt je oude huid af te schudden om de nieuwe en lichtere versie van jezelf te omarmen? Zou je wat gereedschap willen hebben om hier in je dagelijkse leven vorm aan te geven vanuit je eigen beleving en ervaring? Dan is deze avond voor jou.

Met de kracht van samen gaan we krachtige en prachtige hogere energieën van heling en transformatie ervaren in een geactiveerd lichtportaal (de Stargate).

In deze verhoogde energie openen we spontaan steeds meer in onze intuïtie. Opent ons fijnstoffelijk waarnemen en krijgen we weer contact met het verruimde bewustzijn van ons Zelf op ziele niveau. Er gebeurt op dit moment veel met ons en we kunnen bij deze roerige transformatie wel wat extra hulp gebruiken. Een spirituele spa-avond zo gezegd. Gelukkig is die hulp volop aanwezig in de hogere dimensies van liefde en licht.

In de geleide meditatie en trance-reis die we deze avond doen, ga je dit zelf ervaren. We vragen en krijgen hulp van onze eigen gidsen en engelen en daarnaast o.a.hulp vanuit het engelenrijk, opgestegen meesters van licht en ander hoogontwikkeld leven vanuit de andere trillingslagen van bestaan om ons heen. Zij laten ons verschillende vormen van licht, kleuren en energie beleven en brengen heling en informatie via mij, door gechannelde lichttaal en sacred sound.
Trek je stoute schoenen aan en ga lekker een avondje mee op reis.
Een liefdevolle groet.

Janna Hopman
Channel voor de Starcouncils of Light, sound healer en regressie en reïncarnatie coach.


Festival Geweldloze Communicatie 8 febr