Reis naar de rijkdom in jezelf
zaterdag 2 november

Prijs:
€ 25, inclusief koffie/thee vooraf.

Website:
www.stargatelightwork.com


Experience the Stargate

Een avond hogere dimensies van bestaan ervaren in het geactiveerde portaal van de Stargate.

De Stargate is een inter-dimensionale portaal, die contact met hogere trilling lagen van bestaan, ook wel dimensies genoemd, mogelijk maakt. De fysieke vorm bestaat uit diverse heilige geometrieën en heeft als functie het bewustzijnsveld van sterke energie waar we in verblijven, in de ruimte waar we zijn, te ankeren.

Na een korte introductie over dit Lichtwerk en het bewust leven op andere frequenties van bestaan, gaan we deze subtiele energie trillingen in meditatie vooral ook zelf ervaren. Een avond van heling en activatie en multidimensionaal waarnemen, ondersteund door Helpers van Hoger Licht, die hun energie in dit veld met ons delen. Zoals vertegenwoordigers van de Starcouncils of Light, de geascendeerde Meesters en het Engelenrijk.

Het enige wat je voor deze cadeautjes van Hoger Licht hoeft te doen is heerlijk te ontspannen in meditatie en natuurlijk je inschrijven.

Meer informatie kun je vinden op www.stargatelightwork.com.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 2 november 2019
19:30-22:00
Een avond hogere dimensies van bestaan ervaren in het geactiveerde portaal van de Stargate.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Ecstatic Summer Djoj One Tribe Biodanza zomeravonden
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.com
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stemexpressie met Marius Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Boeddha Festival 9 febr Non-dualiteit Moeiteloos Succes Pure Dance | De Vijf Ritmes Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Kidsstatic Playful Abundance Tantra workshop Reis naar de rijkdom in jezelf One Tribe Biodanza zomeravonden Ecstatic Summer Djoj Single Avonden - Slow Dating Open Dagen op 31 augustus & 1 september Cursus Ontspanningsmassage Genietavond, elke week op donderdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Kidsstatic