Je ruimte innemen, improvisatietheather
Prijs:
Bars® Class: €300,- Dit bedrag is inclusief de handleiding, hoofd-kaarten, koffie, thee, versnaperingen en een proces wat je de rest van je leven kan gebruiken om rust en ruimte te creëeren in jouw hoofd, dat van je kinderen, je familie en wie nog meer? Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis mee met de betalende volwassene. Kinderen tussen 16-18 jaar betalen de helft van de prijs. Sessie van 90 minuten: €90,- (op afspraak)

Website:
www.access2innerhappiness.nl


Access Consciousness® Bars®

Ken je dat, dat je steeds in datzelfde cirkeltje draait? Malende gedachten in je hoofd? Negatieve stemmetjes? Dat je je leven laat bepalen door angst, onzekerheid, perfectionisme, aanpassen aan anderen?

Er zijn tal van keuzes om hiermee om te gaan. Vaak zijn deze gericht op actief bezig zijn met het veranderen van het gedrag of de gedachten. Hoe zou het zijn om een proces te leren waarbij er GEEN ACTIE van jou nodig is? Waarbij ontvangen en de bereidheid te willen veranderen de sleutel is? Waarbij de bereidheid los te willen laten wat niet werkt voor jou, openingen geeft naar nieuwe mogelijkheden?

Dit proces heet de Bars® en is een onderdeel van Access Consciousness®.

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die in verbinding staan met verschillende elementen van het leven. Denk aan creativiteit, geld, lichaam, seksualiteit, verdriet, vreugde, communicatie. Over al deze elementen vorm je gedurende je leven allerlei belemmerende gedachten die jou kunnen beperken andere keuzes te maken of mogelijkheden te zien. Tijdens een Bars® sessie worden deze 32 punten zacht aangeraakt, waardoor alle gedachten, gevoelens en emoties die beperkend werken ontladen kunnen worden, waardoor ruimte ontstaat. Je brein wordt opgeschoond van alle junkmail.

Dit proces kun je in 1 dag leren in een Bars® Class. Tijdens zo'n dag ontvang je 2 keer een sessie en geef je 2 keer een sessie. Hierna mag je jezelf een Bars Practioner noemen, wat inhoudt dat je betaalde sessies mag geven aan cliënten.

Wil je liever een individuele sessie ontvangen? Ook dit is mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Improvisatietheather
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheather, Speel je vrij Basiscursus Ontspanningsmassage Dans De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Intuïtie & Persoonlijke kracht Reading en Healing Basis en verdieping Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Adem & Spieren in Balans Cursus Feng Shui Je ruimte innemen, improvisatietheather


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez