Ecstatic Dance (orginal)
24 september en 1, 8, 15 oktober

Prijs:
€ 150 voor 6 avonden

Website:
www.krachtvanverbeelding.nl


Intuitief tekenen: Jezelf in kaart

"Breng jezelf in kaart"

Ken jij dat stemmetje in je hoofd dat op alles kritiek geeft bij wat je doet? Heb je sommige dingen alweer gedaan terwijl je je zo had voorgenomen het niet meer te doen? Welk deel in jou saboteert toch steeds je goede voornemens?

BRENG JEZELF IN KAART
Door de verschillende kanten van jezelf te ontdekken en letterlijk in kaart te brengen krijg je inzicht in je gedrag en waarom het niet altijd efficiënt is. In deze cursus leer je om je kwaliteiten en je valkuilen te herkennen en juist in te zetten. Dit alles met een enorme dosis humor en speelse creativiteit. Ook ontdek je jouw uitdaging en hoe je van jezelf een spel kunt maken.

VOOR WIE?
De cursus is voor mensen die gebruik willen maken van hun creativiteit en op een niet oordelende manier naar zichzelf willen kijken. Daardoor ontdek je de veelzijdigheid van wie je bent. Niet om te kijken wat er mis is, maar gewoon om te kijken wat er is.

VOICE DIALOGUE
Je krijgt informatie over de persoonlijkheid en de deelpersonen die we allemaal hebben. Deze psychologie van de ikken komt uit de theorie van Voice Dialoque.

INTUITIEF TEKENEN
Natuurlijk gaan we hier praktisch mee aan de slag! Door te ervaren, te ontdekken en te tekenen. Ik maak gebruik van visualisaties, aandachtsoefeningen en intuïtief tekenen. We laten dus de beelden en namen opkomen vanuit ons innerlijk. Voor elk deel van ons maken we een kaart met een tekening erop of een persoonlijk symbool. Ieder op zijn of haar eigen manier. Op de achterkant van de kaart komen de bijbehorende eigenschappen.

Het is fijn om dit in een groep te doen en je creativiteit en verbeeldingskracht in te zetten!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
do 24 sep 2020
19:45-22:00
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam
do 1 okt 2020
19:45-22:00
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam
do 8 okt 2020
19:45-22:00
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam
do 15 okt 2020
19:45-22:00
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam


Heart of  Men Mannengroep