Intuïtie & Persoonlijke kracht
zaterdag 6 oktober

Prijs:
€ 95,- incl koffie/thee en lunch

Website:
www.vindjouweigenplek.nl


Ruimte voor je zachte kracht

Heb je het idee dat je meer kunt?
Wil je meer sprankelen?
Weet je niet hoe je daar komt?

Tijdens deze dagworkshop maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is niet je zwakte maar je kracht. Het is waarvoor je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen.

Resultaten:
- jouw diepste verlangen en bijdrage kennen
- durf en lef om je zachte kant in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
- meer sprankeling

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Tenslotte stemmen we hoofd en hart op elkaar af.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren zelf al gaat werken met de MIR-methode (mirmethode.nl).

‘Ik heb een aantal oude blokkades die ik meedroeg losgelaten en ben een stapje dichter bij mezelf gekomen. Er ruimte om weer te durven dromen’ - Ingrid Hobbel

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 6 oktober 2018
10:00-17:00
inclusief lunch

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Improvisatietheather Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Ronald de Waal
Vind jouw eigen plek (ogen open!)


Telefoon:0624988385
www.vindjouweigenplek.nl
ronald@vindjouweigenplek.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Cursus Feng Shui Reading en Healing Basis en verdieping Je ruimte innemen, improvisatietheather Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheather, Speel je vrij Intuïtie & Persoonlijke kracht Adem & Spieren in Balans


Tantric Djoj