Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni
Prijs:
€ 125,- incl koffie/thee en vegetrische lunch

Website:
www.landenopjeplek.nl


Ruimte voor sprankelend leven

Ben je een gevoelsmens?
Offer je jezelf vaak te veel op?
Ben je vergeten wat je zelf ECHT wilt?

Ontdek jouw diepste verlangen en maak ruimte om te sprankelen.
Weten wat je ECHT wilt is eigenlijk heel eenvoudig, je weet het al, maar je hoofd zit je in de weg. Ontdek de kracht van zacht, leven vanuit je ziel. Het lijkt misschien onmogelijk om weer authentiek en sprankelend te zijn, maar het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie je niet bent.

Tijdens deze dagworkshop helen we de familielijn en maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is waarvoor je op aarde bent en wat je doet sprankelen. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, en ook je omgeving (je kind /kleinkind?) ervaart meer ruimte om te gaan sprankelen..

Resultaten:
- jouw diepste verlangen beter kennen
- durf om je zachte kracht in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
- meer sprankeling en ruimte voor jezelf en je (klein)kind

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee stop je met het doorgeven van het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren werkt met de MIR-methode (mirmethode.nl).

Ervaring van een deelnemer:
‘Door jouw stromende manier van begeleiden leerde ik mijn zachte kant gebruiken. Je bent de magiër van de nieuwe ontwikkelingen

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Biodanza Festival Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance | De Vijf Ritmes Adem & Energie in balans Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Sprankeling voor jezelf en je kind Bewust Ondernemers Netwerk Café One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit DansKlank dagen Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating Basiscursus Ontspanningsmassage Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheater Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Expression of the Art within You Leren los laten, Jan Bommerez Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Buitengewoon Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza met Monique Sajet Open Dagen op 31 augustus & 1 september Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling