Pure Dance | De Vijf Ritmes
5, 6 januari en 2 februari

Prijs:
€ 95,- incl koffie/thee en lunch

Website:
vindjouweigenplek.nl


Meer sprankelen voor iedereen

Ben je een gevoelsmens?
Offer je jezelf vaak te veel op?
Ben je vergeten wat je zelf wilt?

Maak ruimte voor jezelf.
Het lijkt misschien onmogelijk om weer authentiek en sprankelend te zijn, maar het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie wij niet zijn. Lichaam en geest hangen samen. Als jij het voorbeeld geeft, ontstaat er ook ruimte en lichtheid waardoor je kind meer zichzelf kan zijn.

Tijdens deze dagworkshop helen we de familielijn en maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is waarvoor je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen. Ook je kind ervaart meer ruimte en zelfvertrouwen.

Resultaten:
- jouw diepste verlangen kennen
- durf om je zachte kracht in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
- meer sprankeling en ruimte voor jezelf en je (klein)kind

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee stop je met het doorgeven van het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren werkt met de MIR-methode (mirmethode.nl).

Ervaring van een deelnemer:
‘Door jouw stromende manier van begeleiden leerde ik mijn zachte kant gebruiken. Je bent de magiër van de nieuwe ontwikkelingen!'

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 5 januari 2019
15:45-16:45
Ruimte voor jezelf
zo 6 januari 2019
14:30-15:30
Ruimte voor jezelf
za 2 februari 2019
10:00-17:00
incl. vegetarische lunch

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Fascia: anders dan anders
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Adem & Spieren in Balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Genietavond, elke week op donderdag Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Geweldloze Communicatie Festival Fascia: anders dan anders Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Beleef je Lijf Basiscursus Ontspanningsmassage Buitengewoon Djoj Stargate workshops Pure Dance Eva Biodanza Festival Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Sprankeling voor jezelf en je kind Bewust in Contact Oud & Nieuw Celebration Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Improvisatietheater Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit De ontdekking van het ware zelf Leren los laten, Jan Bommerez Boeddha Festival 3 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Reading en Healing Basis en verdieping


Ecstatic Dance (original)