Single Avonden - Slow Dating
zaterdag 2 februari

Prijs:
€ 95,- incl koffie/thee en lunch

Website:
vindjouweigenplek.nl


Sprankeling voor jezelf en je kind

Offer je jezelf vaak te veel op?
Ben je vergeten wat je zelf wilt?
Is je (klein)kind een buitenbeentje of heeft het gevoeligheidsklachten?

Maak ruimte voor jezelf en je kind
Het lijkt misschien onmogelijk om weer authentiek en sprankelend te zijn, maar het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie wij niet zijn. Lichaam en geest hangen samen. Als jij het voorbeeld geeft, ontstaat ruimte voor je kind om zichzelf te zijn en de klachten los te laten.

Tijdens deze dagworkshop helen we de familielijn en maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is waarvoor je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen. Ook je kind ervaart meer ruimte en zelfvertrouwen, en soms verdwijnen klachten.

Resultaten:
- jouw diepste verlangen kennen
- durf om je zachte kracht in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
- meer sprankeling en ruimte voor jezelf en je (klein)kind

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee stop je met het doorgeven van het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren werkt met de MIR-methode (mirmethode.nl).

Ervaring van een deelnemer:
‘Door jouw stromende manier van begeleiden leerde ik mijn zachte kant gebruiken. Je bent de magiër van de nieuwe ontwikkelingen!'
Wa

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 2 februari 2019
10:00-17:00
Offer je jezelf te veel op voor je kind? en ben je vergeten wat je zelf wilt?

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading en Healing Basis en verdieping Leren los laten, Jan Bommerez Playful Abudance Pure Dance Eva Buitengewoon Djoj Sprankeling voor jezelf en je kind Oud & Nieuw Celebration Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Improvisatietheater Tantra festival 10 november Non-dualiteit Intuïtie & Persoonlijke kracht Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Stargate workshops Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De ontdekking van het ware zelf Fascia: anders dan anders Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza Festival Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Single Avonden - Slow Dating


Ecstatic Dance (original)