Geweldloze Communicatie Festival
zaterdag 16 maart

Prijs:
125,- incl. koffie/thee en vegetarisch lunch

Website:
www.vindjouweigenplek.nl


Liefdevoller naar jezelf en anderen

Deze workshop is een vervolg op 'sprankelien voor iedereenf (en janderen)'. Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit zoekt.

De basis voor geluk is allereerst de liefde voor jezelf vergroten. Het verdriet en de onrust die je voelt ontstaat vaak door gebrek aan eigenliefde.

Je leert meer vanuit je ziel leven en wordt een liefdevoller en gelukkiger mens. Daarmee beïnvloed je ook je gezin.

Om resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, blinde vlek, onbewust oud zeer.
En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creëer je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast uit het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft.

Ook bij deze worskhop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 16 maart 2019
10:00-17:00
incl. vegetarische lunch

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Buitengewoon Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Geweldloze Communicatie Festival Stargate workshops Improvisatietheater Reis naar de rijkdom in jezelf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Leren los laten, Jan Bommerez Sprankeling voor jezelf en je kind Boeddha Festival 3 febr Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen op 31 augustus & 1 september Non-dualiteit Intuïtie & Persoonlijke kracht Deep Healing Qi Gong Bewust in Contact Beleef je Lijf Biodanza Festival Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Adem & Energie in balans Bewust Ondernemers Netwerk Café Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De ontdekking van het ware zelf Playful Abundance Tantra workshop Buitengewoon Djoj Single Avonden - Slow Dating Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reading en Healing Basis en verdieping Genietavond, elke week op donderdag


Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei