Adem & Energie in balans
zaterdag 16 maart

Prijs:
125,- incl. koffie/thee en vegetarisch lunch

Website:
www.landenopjeplek.nl/liefde


Liefdevol naar jezelf en anderen

Deze workshop is een vervolg op 'ruimte voor sprankelen' en kan ook los gevolgd worden. Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit zoekt.

De basis voor rust is allereerst de liefde voor jezelf vergroten en te leven vanuit het verlangen van je ziel.

Tijdens deze intensieve dag ga je meer vanuit je ziel leven en wordt een liefdevoller en gelukkiger mens. Daarmee beïnvloed je ook je gezin. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en liefde en geeft.

Om dat resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, blinde vlek, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creëer je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast uit het verleden aan je (klein)kind. We maken ook contact met de liefdevolle energie van de nieuwe wereld en van Lemurië.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren.
Ook bij deze workshop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen en/of eerst de workshop 'sprankelen' te doen.

Ervaring van een deelnemer:
Ik kan meer genieten van hier en nu. Ook wanneer je al veel mogelijke paden hebt bewandeld zal deze workshop je nieuwe inzichten gaan geven! - Sylvia Dolislager

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 16 maart 2019
10:00-17:00
incl. vegetarische lunch

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
One Tribe Biodanza zomeravonden Buitengewoon Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Buitengewoon Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Improvisatietheater Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen op 31 augustus & 1 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Expression of the Art within You Bewust Ondernemers Netwerk Café Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reading en Healing Basis en verdieping Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza Festival Leren los laten, Jan Bommerez Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Genietavond, elke week op donderdag DansKlank dagen Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Adem & Energie in balans Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop Sprankeling voor jezelf en je kind


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling