Oud & Nieuw Celebration
zaterdag 16 maart

Prijs:
125,- incl. koffie/thee en vegetarisch lunch

Website:
www.vindjouweigenplek.nl


Liefdevoller naar jezelf en anderen

Deze workshop is een vervolg op 'sprankelien voor iedereenf (en janderen)'. Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit zoekt.

De basis voor geluk is allereerst de liefde voor jezelf vergroten. Het verdriet en de onrust die je voelt ontstaat vaak door gebrek aan eigenliefde.

Je leert meer vanuit je ziel leven en wordt een liefdevoller en gelukkiger mens. Daarmee beïnvloed je ook je gezin.

Om resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, blinde vlek, onbewust oud zeer.
En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creëer je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast uit het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft.

Ook bij deze worskhop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 16 maart 2019
10:00-17:00
incl. vegetarische lunch

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance Eva De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Sprankeling voor jezelf en je kind De ontdekking van het ware zelf Reis naar de rijkdom in jezelf Single Avonden - Slow Dating Biodanza Festival Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Boeddha Festival 3 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance | De Vijf Ritmes Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Beleef je Lijf Stargate workshops Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Bewust in Contact Buitengewoon Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Oud & Nieuw Celebration Geweldloze Communicatie Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Leren los laten, Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Intuïtie & Persoonlijke kracht Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit Pure Dance Eva Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Improvisatietheater Fascia: anders dan anders Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Single Avonden - Slow Dating