Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus
24 november en 16 maart

Prijs:
125,- incl. koffie/thee en vegetarisch lunch

Website:
www.vindjouweigenplek.nl


Liefde voor jezelf en je kind

Deze workshop is een vervolg op 'sprankeling voor jezelf en je kind'.
Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit in je gezin zoekt.
Je leert meer vanuit je ziel leven en wordt een liefdevoller mens en daarmee beïnvloed je ook je gezin. We werken opnieuw aan een blinde vlek en aan het opschonen van de familielijn, etc.

Om resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creeer je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast uit het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft.

Ook hier is het raadzaam de MIR-methode tevoren te doen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 24 november 2018
10:00-17:00
Vervolg op - sprankeling v jezelf en je kind
za 16 maart 2019
10:00-17:00
Vervolg op - sprankeling v jezelf en je kind

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Buitengewoon Djoj Tantra festival 10 november
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Faciafit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans Playful Abudance Leren los laten, Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Intuïtie & Persoonlijke kracht Stargate workshops Improvisatietheater Reading en Healing Basis en verdieping Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Tantra festival 10 november Pure Dance Eva Buitengewoon Djoj Sjamanistisch Festival Biodanza Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Sprankeling voor jezelf en je kind Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus


Sjamanistisch Festival