Open dag
3 en 24 oktober

Prijs:
125,- incl. koffie/thee en vegetarische lunch, max 6 pers.

Website:
www.landenopjeplek.nl


Wakker worden in de nieuwe tijd

Werkt het ‘moeten’ niet meer voor jou?
Word je onrustig of opstandig van de gebeurtenissen?
Weet je niet wat je kunt of wat je echt wilt??

Ontdek wat er verandert en wat jouw unieke bijdrage is in deze nieuwe tijd. Bezoek de workshop en begin bij het bevrijden van jezelf. Ontdek de moeiteloosheid en mogelijkheden van de nieuwe tijd, vind je innerlijke rust en kracht.

Om een doorbraak te bereiken gaan we ook de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die je een gevoel van ruimte en vrijheid geeft.
Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren.
Ook bij deze workshop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen. LET OP: maximaal 6 deelnemers voor een krachtige persoonlijke begeleiding

Ronald de Waal is nieuwe-tijds transformatiecoach en deelt zo veel mogelijk informatie die hij heeft verzameld en mogen ontvangen. Zijn doel is dat je zelf weer verbinding krijgt met je eigen wijsheid en meesterschap. Hij gelooft dat je, net als iedereen in deze bijzondere tijd, een unieke plek op aarde hebt. Hij helpt jou als gevoelsmens op te ruimen wat nog in de weg zit om rustig en krachtig jouw plek op aarde in te nemen.

Ervaring: Door jouw stromende manier van begeleiden leerde ik mijn zachte kant gebruiken. Je bent de magiër van de nieuwe ontwikkelingen! Wanda Nunes de Pina

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 3 okt 2020
10:00-17:00
incl. vegetarische lunch
Hillegersberg, Rotterdam
za 24 okt 2020
10:00-17:00
incl. vegetarische lunch
Hillegersberg, Rotterdam


Floating By Djoj