Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)
zaterdag 21 december

Prijs:
€ 125,- incl koffie/thee en vegetarische lunch tijdelijk verlaagd

Website:
www.landenopjeplek.nl/stap


Ruimte voor een nieuwe stap

Lijkt werk en/of gezin af en toe op overleven?
Twijfel je over de stap die je wilt maken?

Deze workshop helpt je op een andere manier om een stap te nemen.
Je hoeft niet te veranderen, je bent al goed zoals je bent. Het gaat om het toelaten van wat je diep van binnen eigenlijk al weet en om je te durven laten leiden.
Het lijkt misschien onmogelijk om weer authentiek en sprankelend te zijn, maar het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie je niet bent.

Tijdens deze dagworkshop maken we in een kleine intieme groep ruimte voor je diepste verlangen. Dat is waarvoor je op aarde bent en wat je doet sprankelen. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, en ook je omgeving (je gezin) ervaart meer ruimte en rust. Het is een voorbereiding op de nieuwe tijd.

Resultaten:
- jouw diepste verlangen beter kennen
- durf om je zachte kracht in te zetten
- ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
- meer sprankeling en ruimte voor jezelf en je gezin

Om een doorbraak te bereiken ruimen we de emotionele lading op van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee stop je met het doorgeven van het verleden aan je (klein)kind.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren werkt met de MIR-methode (mirmethode.nl).

Ervaring van een deelnemer:
De zachtaardige energie waarmee je de workshop geeft is voor mij een enorm vruchtbare bodem om te groeien. Sindsdien komt er op zachte manier van alles los, echt prachtig!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 21 december 2019
10:00-17:00
Ruimte voor je volgende stap


Bodymind Festival 2020