Ecstatic Dance (orginal)
donderdag 10 januari

Prijs:
€250,- Het cursusmateriaal, werkmap & audiobestanden zijn bij de prijs inbegrepen.

Website:
www.djoj.nl


Mindfulnesstraining MBSR IT

MBSR IT(Interpersoonlijke Training), een combinatie-training van MBSR en MBCT.

Wat is mindfulness?
Mindfulness kun je kort omschrijven als aandachtig leven. In de training leer je om met meer aandacht aanwezig te zijn bij het hier en nu. Op een milde, vriendelijke manier train je je bewustzijn: je wordt - dankzij de verschillende oefeningen – je bewuster van wat je doet, denkt en voelt. Dit maakt je leven rijker en ook rustiger dan te leven op de ‘automatische piloot’, wat we zo vaak doen.

We zijn maar al te vaak niet bij met onze aandacht. Ons lichaam is wel hier, maar onze geest is ergens anders: de gedachten dwalen telkens af naar de toekomst (wat er nog allemaal ‘moet’) of naar het verleden (‘had ik nou maar niet….’). Mindfulness geeft een heel andere kwaliteit aan je leven.

Je traint je geest om meer opmerkzaam te zijn; je leert waar te nemen wat je NU denkt of voelt, en wat er in je lichaam gebeurt. Alle oefeningen die je hiervoor krijgt, hebben een milde ondertoon: je leert open te staan voor de gewaarwordingen zónder die te hoeven te beoordelen, laat staan veroordelen.

Bewezen effectief!

De onderzoeksresultaten uit een groeiende hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek lijken veelbelovend. Deelname aan een mindfulnesstraining wordt in verband gebracht met een afname van lichamelijke en psychologische klachten, effectiever leren omgaan met stresssituaties, zich beter kunnen ontspannen en een grotere kwaliteit van leven ervaren. Ook zijn na acht weken al veranderingen in het brein zichtbaar, blijkt uit hersenonderzoek, met name in de gebieden die belangrijk zijn bij het reguleren van emoties.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 10 januari 2019
19:30-22:00
Start:10 januari vervolgens 17,24,31 januari en 7,14,21, 28 februari. Stiltedag: zondag 17 februari 10:00 - 15:00 uur

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Leren los laten, Jan Bommerez Stargate workshops
Over de trainer
Sandra Kammeron
Mindfukness010


Telefoon:0650214307
Mobiel:0650214307
www.mindfulness010.nl
smkammeron@hotmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beleef je Lijf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Intuïtie & Persoonlijke kracht Geweldloze Communicatie Festival Stargate workshops Bewust in Contact Adem & Spieren in Balans Sprankeling voor jezelf en je kind Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit Genietavond, elke week op donderdag Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Improvisatietheater Biodanza Festival Boeddha Festival 3 febr Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Oud & Nieuw Celebration Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Basiscursus Ontspanningsmassage Buitengewoon Djoj De ontdekking van het ware zelf Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Leren los laten, Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei


Reis naar de rijkdom in jezelf