Basiscursus Ontspanningsmassage
2, 3 en 4 november

Prijs:
€ 345,- voor drie dagen, inclusief cursusmateriaal, lunch, diner, koffie en thee. Er is eenvoudige overnachting mogelijk voor €20,- per nacht die je contant voldoet aan de bar van Centrum Djoj. Wel graag even telefonisch reserveren op 010-2850236

Website:
www.tsuki.org


Driedaagse Clarity Workshop

Ontdek Clarity. Ontdek jezelf! Leef lichter en intenser. In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.

Het is geen filosofische of intellectuele benadering, maar praktisch en concreet. Het maakt gebruik van van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath.

Het doel is je te hepen om stevig gegrond in het dagelijks leven te staan, met een heldere kijk op jezelf en de wereld.

Het Clarity Proces is opgebouwd rond 5 stappen:
1. Ontdekken
2. Ontvouwen
3. Vrijheid
4. Eenheid
5. Helderheid

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. In de workshop leer je hoe je oude onbewuste patronen kunt ontdekken en ophelderen. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant, de energie gaat weer stromen. Het nu komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Bevrijding komt uiteindelijk niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Clarity geeft je daar de handvatten voor.

Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang. Aan het eind van de workshop ga je als herboren naar huis, en met een nieuw perspectief.

Onderdeel van het Clarity Proces is een actieve ademmeditatie, de Quantum Light Breath (QLB). Op 14, 28 september en 5 oktober kun je in Djoj een QLB cursus met Taetske doen.

Kom voor een kennismaking met Taetske en Clarity naar de open dagen.

Driedaagse Clarity Workshop

Datum
Tijd
Extra info
vr 2 november 2018
10:00-21:30
De workshop is alleen als geheel te boeken
za 3 november 2018
10:00-21:30
De workshop is alleen als geheel te boeken
zo 4 november 2018
10:00-17:00
De workshop is alleen als geheel te boeken

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Tantra, bewust in contact
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Improvisatietheather, Speel je vrij Dans De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Sjamanistisch Festival Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Tantra, bewust in contact Reading en Healing Basis en verdieping Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Adem & Spieren in Balans Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj Je ruimte innemen, improvisatietheather Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Cursus Feng Shui


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!