Fascia: anders dan anders
Prijs:
€ 345,- voor drie dagen, inclusief cursusmateriaal, lunch, diner, koffie en thee. Eenvoudige betaalbare overnachting met ontbijt is te regelen via Djoj.

Website:
www.tsuki.org


Driedaagse Clarity Workshop

Ontdek Clarity. Ontdek jezelf! Leef lichter en intenser. In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.

Het is geen filosofische of intellectuele benadering, maar praktisch en concreet. Het maakt gebruik van van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath.

Het doel is je te hepen om stevig gegrond in het dagelijks leven te staan, met een heldere kijk op jezelf en de wereld.

Het Clarity Proces is opgebouwd rond 5 stappen:
1. Ontdekken
2. Ontvouwen
3. Vrijheid
4. Eenheid
5. Helderheid

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. In de workshop leer je hoe je oude onbewuste patronen kunt ontdekken en ophelderen. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant, de energie gaat weer stromen. Het nu komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Bevrijding komt uiteindelijk niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Clarity geeft je daar de handvatten voor.

Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang. Aan het eind van de workshop ga je als herboren naar huis, en met een nieuw perspectief.

Onderdeel van het Clarity Proces is een actieve ademmeditatie, de Quantum Light Breath (QLB).

Vrijdag 2 november: 10:00-21:30
Zaterdag 3 november: 10:00-21:30
Zondag 4 november: 10:00-17:00

De workshop wordt gegeven door Taetske Kleijn.
Voor vragen kun je haar mailen via tsk@tsuki.org.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stemexpressie met Marius One Tribe Biodanza zomeravonden
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Kidsstatic One Tribe Biodanza zomeravonden Cursus Ontspanningsmassage Boeddha Festival 9 febr Single Avonden - Slow Dating Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos Succes Stemexpressie met Marius Open Dagen op 31 augustus & 1 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders Genietavond, elke week op donderdag Ecstatic Summer Djoj


Open Dagen op 31 augustus & 1 september