Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Prijs:
€ 345,- voor drie dagen, inclusief cursusmateriaal, lunch, diner, koffie en thee. Eenvoudige betaalbare overnachting met ontbijt is te regelen via Djoj.

Website:
www.tsuki.org


Driedaagse Clarity Workshop

Ontdek Clarity. Ontdek jezelf! Leef lichter en intenser. In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.

Het is geen filosofische of intellectuele benadering, maar praktisch en concreet. Het maakt gebruik van van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath.

Het doel is je te hepen om stevig gegrond in het dagelijks leven te staan, met een heldere kijk op jezelf en de wereld.

Het Clarity Proces is opgebouwd rond 5 stappen:
1. Ontdekken
2. Ontvouwen
3. Vrijheid
4. Eenheid
5. Helderheid

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. In de workshop leer je hoe je oude onbewuste patronen kunt ontdekken en ophelderen. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant, de energie gaat weer stromen. Het nu komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Bevrijding komt uiteindelijk niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Clarity geeft je daar de handvatten voor.

Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang. Aan het eind van de workshop ga je als herboren naar huis, en met een nieuw perspectief.

Onderdeel van het Clarity Proces is een actieve ademmeditatie, de Quantum Light Breath (QLB).

Vrijdag 2 november: 10:00-21:30
Zaterdag 3 november: 10:00-21:30
Zondag 4 november: 10:00-17:00

De workshop wordt gegeven door Taetske Kleijn.
Voor vragen kun je haar mailen via tsk@tsuki.org.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Leren los laten, Jan Bommerez Boeddha Festival 3 febr
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance Eva Beleef je Lijf Leren los laten, Jan Bommerez Oud & Nieuw Celebration De ontdekking van het ware zelf Adem & Spieren in Balans Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Intuïtie & Persoonlijke kracht Biodanza Festival Geweldloze Communicatie Festival Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Genietavond, elke week op donderdag Reading en Healing Basis en verdieping Bewust in Contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Buitengewoon Djoj Non-dualiteit Fascia: anders dan anders Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Boeddha Festival 3 febr Improvisatietheater Basiscursus Ontspanningsmassage


Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei