Non-dualiteit
2, 3 en 4 november

Prijs:
€ 345,- voor drie dagen, inclusief cursusmateriaal, lunch, diner, koffie en thee. Eenvoudige betaalbare overnachting met ontbijt is te regelen via Djoj.

Website:
www.tsuki.org


Driedaagse Clarity Workshop

Ontdek Clarity. Ontdek jezelf! Leef lichter en intenser. In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.

Het is geen filosofische of intellectuele benadering, maar praktisch en concreet. Het maakt gebruik van van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath.

Het doel is je te hepen om stevig gegrond in het dagelijks leven te staan, met een heldere kijk op jezelf en de wereld.

Het Clarity Proces is opgebouwd rond 5 stappen:
1. Ontdekken
2. Ontvouwen
3. Vrijheid
4. Eenheid
5. Helderheid

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. In de workshop leer je hoe je oude onbewuste patronen kunt ontdekken en ophelderen. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant, de energie gaat weer stromen. Het nu komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Bevrijding komt uiteindelijk niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Clarity geeft je daar de handvatten voor.

Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang. Aan het eind van de workshop ga je als herboren naar huis, en met een nieuw perspectief.

Onderdeel van het Clarity Proces is een actieve ademmeditatie, de Quantum Light Breath (QLB).

Vrijdag 2 november: 10:00-21:30
Zaterdag 3 november: 10:00-21:30
Zondag 4 november: 10:00-17:00

De workshop wordt gegeven door Taetske Kleijn.
Voor vragen kun je haar mailen via tsk@tsuki.org.

Driedaagse Clarity Workshop

Datum
Tijd
Extra info
vr 2 november 2018
10:00-21:30
De workshop is alleen als geheel te boeken
za 3 november 2018
10:00-21:30
De workshop is alleen als geheel te boeken
zo 4 november 2018
10:00-17:00
De workshop is alleen als geheel te boeken

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Basiscursus Ontspanningsmassage Stargate workshops Single Avonden - Slow Dating Improvisatietheater Sprankeling voor jezelf en je kind Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Intuïtie & Persoonlijke kracht Playful Abudance De ontdekking van het ware zelf Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance Eva Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit Biodanza Festival Tantra festival 10 november Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Fascia: anders dan anders Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Leren los laten, Jan Bommerez Buitengewoon Djoj


Improvisatietheater