Wheel of Consent
donderdag 5 november

Prijs:
€ 10,-

Website:
www.persoonlijkeontwikkeli...

Link naar inschrijven/betalen


Workshop persoonlijke ontwikkeling

Word een ongelofelijk rijk mens met mijn nieuwe en unieke methode voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling waarmee je snel toetsbare resultaten haalt.

HAAL HET BESTE UIT JEZELF
Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? Wil je snel toetsbare resultaten voor je persoonlijke & spirituele ontwikkeling bereiken? Dat kan nu met de nieuwe en unieke Op-maat-methode voor no-nonsense zelfcoaching. Maak je eigen combinatie van mijn zelfcoaching boek, online zelfcoaching en aanvullende coaching naar wens. En word een ongelofelijk rijk mens. Ik nodig je graag uit op een ontspannen en informele kennismakingsworkshop met mijn Op maat-methode voor persoonlijke ontwikkeling.

WORD EEN ONGELOFELIJK RIJK MENS
Als je aan jezelf wilt werken dan heb je niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt al veel zelf doen en zo veel kosten besparen! De Op-maat-methode is uniek door de op maat combinatie van: zelfcoaching & coaching, afstemming op jouw resultaatwensen en resonantie-leren. De methode is volledig gebaseerd op je innerlijke kracht en biedt 75 diepgaande, praktische en toetsbare onderwerpen. Centraal staat jouw persoonlijke & spirituele ontwikkelwens en je vragen en interesse op dit gebied.

VERDIEPEND EN LEUK
Een verdiepend, gevarieerd en leuk programma brengt je onder andere:

-Inzicht in je grootste verlangens
-Beknopt persoonlijk ontwikkelplan
-Korte coachsessies in de hotseat
-Helderheid en overzicht op gebied van persoonlijke ontwikkeling
-Antwoorden op je vragen over je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt nu vooraf gratis je persoonlijke en spirituele ontwikkeling testen: https://www.persoonlijkeontwikkelingopmaat.nl/test/

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
do 5 nov 2020
19:30-22:00
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam


Capoeira lessen voor Kinderen