Moondance
zaterdag 23 november

Prijs:
12,50 per workshop, contant betalen.

Website:
www.journeyofhealing.nl


Goddess circle

In de Goddess circle gaat het om het openen van het hart en een connectie te maken met de godin en kracht binnenin. Daarnaast ligt er een focus op het herstellen van de balans en het versterken van zusterschap.

Workshop
De Goddess circle opent met een Cacao ceremonie. Dit krachtig medicijn wordt al eeuwenlang gebruikt tijdens ceremonies en er ligt een sterke connectie met de Goddinnen archetypes. Cacao opent het hart en laat het bloed stromen. Tijdens het drinken leer je meer over de Godinnen archetypes en de mythes. Deze verhalen kunnen bekend voorkomen, in ons collectief onderbewuste zijn deze verhalen aanwezig. In elke Goddess circle staat een Godin centraal en de daarbij behorende kwaliteiten. Enkele godinnen zijn Isis, Sarasvati, Kuan Yin, Inana en zo zijn er nog vele. Tijdens de workshop gaan we op een innerlijke reis met verschillende meditaties, visualisaties, dans en het Goddess Tarot. Daarnaast zijn er speciale groepsceremonies om het zusterschapsgevoel te versterken. Wij zijn hierin spiegels voor elkaar! Het gevoel van competitie tussen vrouwen transformeert naar compassie en herkenning. Ik zie de Godin in jou die ook in mij is!

Ik heb deze workshop eerder gegeven in San Marcus, Guatemala en in Sierra Nevada, Colombia. Ik ben erg enthousiast om deze workshop nu op Nederlandse bodem te kunnen geven!

***Er zijn max. 12 plekken beschikbaar dus schrijf je snel in!

Op mijn website kun je meer te weten komen over mij en ook over de Goddess circle. Ik bied hiernaast ook Slow Hatha Yoga lessen en Reiki aan.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 23 november 2019
19:00-22:00


Moondance