Non-dualiteit
1 dec en 2 feb en 6 apr

Prijs:
€29.50 incl. vegetarisch diner. Overige consumpties en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Er is geen PIN automaat aanwezig. Annulering is gratis mogelijk, tot veertien dagen voor aanvang. Daarna is de annuleringsfee 100%. Maximaal aantal deelnemers is 60 (30 om 30). Meld je bijtijds aan. Wij streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Daardoor kan het soms voorkomen dat de inschrijving tijdelijk niet mogelijk is. Er wordt geen wachtlijst aangehouden. Verplaatsen is niet mogelijk! Vol=Vol

Website:
www.connectingpeople.nu

Download informatie

AAU Single avonden

Ontmoet! Geniet! Verbind!

Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop en na afloop een goede dj! En wie wat daar dan nog op volgt? Een avond waar je energie van krijgt, ruimte ervaart en waar het veilig genoeg is om jezelf te zijn. En een avond waarvan je niet weet hoe deze gaat verlopen, behalve dat je zeker weet dat er mensen komen die ook willen verbinden. Klinkt fijn, niet?

En dit is precies de intentie van Connecting People: ‘door je te verbinden met anderen voel je je dieper verbonden’

Connecting People organiseert al sinds 2010 iedere maand het Anders Avondje Uit voor Singles in Djoj Rotterdam. Zij kiest voor een ‘bewuste’ insteek en een zorgvuldig samengesteld programma, waar(door) gelijkgestemden elkaar ontmoeten.

De avond is specifiek gericht op mannen en vrouwen die nieuwsgierig zijn, die een ander durven ontmoeten in een gesprek of een activiteit en die open staan voor mooie ervaringen of een klik.

‘Een heerlijke avond met mooie ontmoetingen’

‘Een avond met een lach en een traan’.

‘Er is een geweldig vriendschap ontstaan tijdens deze avond die me zoveel waard is’.

‘Ik ontmoette er de man van mijn leven’.

Dit zijn enkele ervaringen van onze bezoekers tijdens het Anders Avondje Uit voor Singles! Wij vinden het heerlijk om te zien hoe bezoekers met elkaar bevriend raken of een relatie met elkaar aangaan.

Wij vinden het leuk om te horen van jullie hoe de relaties zich verdiepen en verder ontwikkelen. Laat het ons gerust weten! Voor bezoekers die graag contact willen houden, hebben wij de besloten groep op Facebook van Connecting People in het leven geroepen. Je vind deze op onze Facebookpagina Connecting People.

En wat wij oh zo belangrijk vinden, is het respect voor elkaar. Een belangrijk punt om hier toch te vermelden.
Iedereen is anders en beleeft de dingen vanuit zijn of haar eigen gezichtspunt.
Het is een voorwaarde voor ons om elkaar tijdens deze avond te respecteren en accepteren.
Merk je dat je daar toch moeite mee hebt tijdens de avond? Dan hebben we speciaal tijdens deze avond iemand rondlopen waar je met je verhaal terecht kunt.

Kan je niet wachten om naar een Anders Avondje Uit voor Singles te komen? Kijk dan snel wanneer de eerstvolgende avond plaatsvindt!

Naast een Anders Avondje Uit voor Singles organiseren we ook andere vergelijkbare evenementen.

Je vind onze activiteiten op onze website van Connecting People!

Graag zien we jou bij één van onze evenementen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 december 2018
18.00-23.00
Een fijne avond met andere singles. De workshop zal worden verzorgd door Miranda Tabak. Zullen we samen onszelf zijn?
za 2 februari 2019
18.00-23.00
Een fijne avond met andere singles. De workshop zal worden verzorgd door Laura van der Voort. Info volgt z.s.m. Vol=Vol
za 6 april 2019
18.00-23.00
Een fijne avond met andere singles. Workshop wordt verzorgd door Georg Hubner, De zijnsverbinding. DJ volgt nog

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Playful Abudance Beleef je Lijf
Over de trainer
Rob Wittkampf & Ageeth Kampen
Connecting People - Powered by Centrum Djoj


Telefoon:Informatie via e-mail of via contactformulier op de website
www.connectingpeople.nu
info@connectingpeople.nu
Rob Wittkampf & Ageeth Kampen op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Fascia: anders dan anders Adem & Spieren in Balans Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Boeddha Festival 3 febr Improvisatietheater Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Playful Abudance Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Oud & Nieuw Celebration Buitengewoon Djoj Sprankeling voor jezelf en je kind Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling De ontdekking van het ware zelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Beleef je Lijf Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Geweldloze Communicatie Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Bewust in Contact Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Biodanza Festival Leren los laten, Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Open Dagen 5 & 6 januari 2019


Boeddha Festival 3 febr