Improvisatietheater
zaterdag 12 oktober

Prijs:
De entreeprijs van €50,- is inclusief 4 workshops, healingen, begin- en eindritueel en koffie/thee gedurende de hele dag. De prijs voor het diner is €10,- welke bij binnenkomst aan de bar betaald dient te worden. De voorlopige Informatie over de Sjamanen die een workshop geven op het festival kun je als PDF hieronder downloaden.

Website:
www.centrumdequest.nl


Sjamanistisch Festival

Op het 13e Sjamanistisch Festival maak je kennis met de vele kanten en stromingen van het Sjamanisme. Geweldig om te ontdekken en te ervaren voor beginners, maar zeker ook voor mensen die al wat meer gedaan hebben een interessante, boeiende en heerlijke dag.

Vele sjamanen en begeleiders werken mee aan het festival en verzorgen workshops, waarvan je er vier kunt volgen. Ook kun je sessies bijwonen, klankhealingconcerten en een sjamanistische minimarkt bezoeken. Gezamenlijk zullen we de dag ritueel openen en een verbinding maken die de rest van de dag zal blijven bestaan. Met een eindritueel sluiten we de dag weer af.
Kom genieten, ontmoeten en delen bij dit heerlijk bruisende festival.

Programma 12 oktober
10.00 uur Binnenkomst
10.45 uur Beginritueel
11.00 uur 1e serie workshops
12.30 uur Lunch
13.00 uur 2e serie workshops
15.15 uur 3e serie workshops
vanaf 17.00 uur Diner
19.00 uur 4e serie workshops
21.15 uur Eindritueel

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 12 oktober 2019
10.00-21.15

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Caro Daalder
Centrum de Quest


Mobiel:06-24205581
www.sjamanistischfestival.nl/
dequest@live.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De ontdekking van het ware zelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Geweldloze Communicatie Festival Genietavond, elke week op donderdag Boeddha Festival 3 febr Beleef je Lijf Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Leren los laten, Jan Bommerez Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop Open Dagen op 31 augustus & 1 september Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Intuïtie & Persoonlijke kracht Adem & Energie in balans Non-dualiteit Bewust Ondernemers Netwerk Café Pure Dance | De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Bewust in Contact Reis naar de rijkdom in jezelf Sprankeling voor jezelf en je kind Stargate workshops Fascia: anders dan anders Buitengewoon Djoj Deep Healing Qi Gong Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Improvisatietheater


Geweldloze Communicatie Festival