Boeddha Festival 3 febr
zaterdag 12 oktober

Prijs:
De entreeprijs van €50,- is inclusief 4 workshops, healingen, begin- en eindritueel en koffie/thee gedurende de hele dag. De prijs voor het diner is €10,- welke bij binnenkomst aan de bar betaald dient te worden. De voorlopige Informatie over de Sjamanen die een workshop geven op het festival kun je als PDF hieronder downloaden.

Website:
www.centrumdequest.nl


Sjamanistisch Festival

Op het 13e Sjamanistisch Festival maak je kennis met de vele kanten en stromingen van het Sjamanisme. Geweldig om te ontdekken en te ervaren voor beginners, maar zeker ook voor mensen die al wat meer gedaan hebben een interessante, boeiende en heerlijke dag.

Vele sjamanen en begeleiders werken mee aan het festival en verzorgen workshops, waarvan je er vier kunt volgen. Ook kun je sessies bijwonen, klankhealingconcerten en een sjamanistische minimarkt bezoeken. Gezamenlijk zullen we de dag ritueel openen en een verbinding maken die de rest van de dag zal blijven bestaan. Met een eindritueel sluiten we de dag weer af.
Kom genieten, ontmoeten en delen bij dit heerlijk bruisende festival.

Programma 12 oktober
10.00 uur Binnenkomst
10.45 uur Beginritueel
11.00 uur 1e serie workshops
12.30 uur Lunch
13.00 uur 2e serie workshops
15.15 uur 3e serie workshops
vanaf 17.00 uur Diner
19.00 uur 4e serie workshops
21.15 uur Eindritueel

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 12 oktober 2019
10.00-21.15

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Beleef je Lijf
Over de trainer
Caro Daalder
Centrum de Quest


Mobiel:06-24205581
www.sjamanistischfestival.nl/
dequest@live.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Sprankeling voor jezelf en je kind Geweldloze Communicatie Festival Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen op 31 augustus & 1 september Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Biodanza Festival Fascia: anders dan anders Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating Bewust Ondernemers Netwerk Café Basiscursus Ontspanningsmassage Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Beleef je Lijf De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reis naar de rijkdom in jezelf Deep Healing Qi Gong Buitengewoon Djoj Non-dualiteit Playful Abundance Tantra workshop Boeddha Festival 3 febr Leren los laten, Jan Bommerez Improvisatietheater Adem & Energie in balans Bewust in Contact


Non-dualiteit