Reading en Healing Basis en verdieping
zaterdag 20 oktober

Prijs:
De entreeprijs van €50,- is inclusief 4 workshops, healingen, begin- en eindritueel en koffie/thee gedurende de hele dag. De prijs voor het diner is €10,- welke bij binnenkomst aan de bar betaald dient te worden.

Website:
www.centrumdequest.nl


Sjamanistisch Festival

Op het 12e Sjamanistisch Festival maak je kennis met de vele kanten en stromingen van het Sjamanisme. Geweldig om te ontdekken en te ervaren voor beginners, maar zeker ook voor mensen die al wat meer gedaan hebben een interessante, boeiende en heerlijke dag.

Vele sjamanen en begeleiders werken mee aan het festival en verzorgen workshops, waarvan je er vier kunt volgen. Ook kun je sessies bijwonen, klankhealingconcerten en een sjamanistische minimarkt bezoeken. Gezamenlijk zullen we de dag ritueel openen en een verbinding maken die de rest van de dag zal blijven bestaan. Met een eindritueel sluiten we de dag weer af.
Kom genieten, ontmoeten en delen bij dit heerlijk bruisende festival.

Programma 20 oktober
10.00 uur Binnenkomst
10.45 uur Beginritueel
11.00 uur 1e serie workshops
12.30 uur Lunch
13.00 uur 2e serie workshops
15.15 uur 3e serie workshops
vanaf 17.00 uur Diner
19.00 uur 4e serie workshops
21.15 uur Eindritueel

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 20 oktober 2018
 

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantric Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht
Over de trainer
Caro Daalder
Centrum de Quest


Mobiel:06-24205581
www.sjamanistischfestival.nl/
dequest@live.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf De ontdekking van het ware zelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Improvisatietheather, Speel je vrij Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj Adem & Spieren in Balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Cursus Feng Shui Dans De Vijf Ritmes Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping Stargate workshops Je ruimte innemen, improvisatietheather Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Reis naar de rijkdom in jezelf