Basiscursus Ontspanningsmassage
zaterdag 12 oktober

Prijs:
De entreeprijs van €50,- is inclusief 4 workshops, healingen, begin- en eindritueel en koffie/thee gedurende de hele dag. De prijs voor het diner is €10,- welke bij binnenkomst aan de bar betaald dient te worden. De voorlopige Informatie over de Sjamanen die een workshop geven op het festival kun je als PDF hieronder downloaden.

Website:
www.centrumdequest.nl


Sjamanistisch Festival

Op het 13e Sjamanistisch Festival maak je kennis met de vele kanten en stromingen van het Sjamanisme. Geweldig om te ontdekken en te ervaren voor beginners, maar zeker ook voor mensen die al wat meer gedaan hebben een interessante, boeiende en heerlijke dag.

Vele sjamanen en begeleiders werken mee aan het festival en verzorgen workshops, waarvan je er vier kunt volgen. Ook kun je sessies bijwonen, klankhealingconcerten en een sjamanistische minimarkt bezoeken. Gezamenlijk zullen we de dag ritueel openen en een verbinding maken die de rest van de dag zal blijven bestaan. Met een eindritueel sluiten we de dag weer af.
Kom genieten, ontmoeten en delen bij dit heerlijk bruisende festival.

Programma 12 oktober
10.00 uur Binnenkomst
10.45 uur Beginritueel
11.00 uur 1e serie workshops
12.30 uur Lunch
13.00 uur 2e serie workshops
15.15 uur 3e serie workshops
vanaf 17.00 uur Diner
19.00 uur 4e serie workshops
21.15 uur Eindritueel

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 12 oktober 2019
10.00-21.15

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Caro Daalder
Centrum de Quest


Mobiel:06-24205581
www.sjamanistischfestival.nl/
dequest@live.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Genietavond, elke week op donderdag Improvisatietheater Boeddha Festival 3 febr Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stargate workshops Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Leren los laten, Jan Bommerez Beleef je Lijf Non-dualiteit Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Adem & Spieren in Balans Basiscursus Ontspanningsmassage Playful Abudance Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Sprankeling voor jezelf en je kind Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance Eva De ontdekking van het ware zelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Oud & Nieuw Celebration Reis naar de rijkdom in jezelf Bewust in Contact Reading en Healing Basis en verdieping Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Intuïtie & Persoonlijke kracht Fascia: anders dan anders Buitengewoon Djoj Geweldloze Communicatie Festival


Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem