Pure Dance | De Vijf Ritmes
vrijdag 22 maart

Prijs:
€18,- aan de zaal te voldoen.

Website:
www.facebook.com


De Magische lente viering Ostara

De Lente-Equinox OSTARA
Levenskracht, vuur, balans, centreren, Magie, Blessings.

Ostara de dag-en-nachtevening, is het tweede van de drie lentefeesten. Het staat voor een knooppunt in de cirkelgang van het jaar en is het hoogtepunt van het voorjaar. Ostara is het moment waarop de krachten van licht en donker, mannelijk en vrouwelijk, even groot zijn. Licht en duisternis zijn in balans en na chaos is er weer evenwicht. De energieën die bij Imbolc ontstonden zijn nu op volle kracht, de wereld is herboren en komt tot leven.

Centraal bij dit lentefeest staan o.a. De Godin Ostara, the Green Man, evenwicht, bloemen, lentevuur en natuurlijk eieren als symbool van vruchtbaarheid en levenskracht.

Tijdens deze viering maken we dan ook gebruik van de levenskrachtige energieën die nu alom boven de grond aanwezig zijn voor groei bloei, hoop en evenwicht. We gaan op verschillende manieren deze groeikracht op magische wijze stimuleren en benutten. We brengen onszelf en daarmee ook een stukje van het grote geheel in evenwicht. Het wordt een heerlijke blije viering, die ons weer helemaal in balans brengt. Met veel licht, vuur, kaarsen, eieren, magie en verbinding.

We beginnen in alle rust bij het altaar met een praatje, kaarsje en een kaartje. Daarna maken we een trancereis met aansluitend een mooi magisch ritueel, eindigend met een Blessing. Iedereen is welkom, mannen, vrouwen, zonder of met ervaring om dit heerlijke feest met ons te vieren. Voel je vrij om een mooi gewaad aan te trekken en/of de kleuren geel en groen. Maar niets is verplicht. Wel is het handig om een flesje water mee te nemen en sloffen/sokken. Wees welkom!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 22 maart 2019
19:30-22:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
Over de trainer
Anke Zack


Telefoon:0181311997
Mobiel:06-28165652
www.facebook.com
ankezack@hotmail.com
Anke Zack op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen op 31 augustus & 1 september Biodanza met Monique Sajet Bewust Ondernemers Netwerk Café Non-dualiteit Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Expression of the Art within You Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Biodanza Festival One Tribe Biodanza zomeravonden Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Genietavond, elke week op donderdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Single Avonden - Slow Dating Adem & Energie in balans Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Fascia: anders dan anders Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop Improvisatietheater Reis naar de rijkdom in jezelf Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Leren los laten, Jan Bommerez DansKlank dagen Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni


Basiscursus Ontspanningsmassage