Pure Dance | De Vijf Ritmes
Prijs:
€18,- aan de zaal te voldoen.

Website:
www.facebook.com


De Magische lente viering Beltane

Beltane het feest van groei, bloei, vruchtbaarheid, vuur, liefde en manifestatie

Met Beltane vieren wij de vruchtbaarheid van de natuur en begint het zomerrijk van onze eigen Bloemengodin Flora, de passievolle Freya en de lichtgod Bel. Het element lucht is te voelen in de intense uitademing waarmee de natuur haar kracht in bloemen en bladeren blaast. De energie zit aan de buitenkant en het suist van de groei, bloei en levenslust om je heen. Levenslust, vruchtbaarheid en liefde, (voor jezelf, de ander, de natuur en het grote geheel), zullen dan ook centraal staan bij deze viering.

We beginnen rustig rond het altaar om te aarden en te verbinden, met aansluitend een trancereis. Na de pauze gaan we verder met een krachtig 4 elementen vuur en bloemenritueel, met de passie van Beltane. Op magische wijze gaan we het mannelijke en vrouwelijke samen brengen, zodat onze wensen, bloemen en vruchten zullen dragen. Tevens maken we tijdens dit ritueel een amulet/buideltje die we ter plekke gaan inwijden met de zegeningen van het Vuur, de Godinnen Flora en Freya en de lichtgod Bel.

We nodigen iedereen uit om dit mooie, magische en gezellige feest met ons mee te vieren, ervaring is niet nodig. Voel je vrij om je mooiste kleding of (rituele) gewaad aan te trekken, maar bij deze open viering is dat niet verplicht. Wel is het handig om sloffen/ sokken en een flesje water mee te nemen, dit laatste is ook te koop in centrum Djoj.

Wees welkom bij deze mooie, blije viering.

Bijdrage: 18 euro contant aan de zaal.

Aanmelden: ankezack@hotmail.com
Tel: 06-28165652

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen op 31 augustus & 1 september Fascia: anders dan anders
Over de trainer
Anke Zack


Telefoon:0181311997
Mobiel:06-28165652
www.facebook.com
ankezack@hotmail.com
Anke Zack op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Ontspanningsmassage Biodanza met Monique Sajet One Tribe Biodanza zomeravonden Genietavond, elke week op donderdag Bewust Ondernemers Netwerk Café Boeddha Festival 9 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating DansKlank dagen Open Dagen op 31 augustus & 1 september Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders Stemexpressie met Marius Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Reis naar de rijkdom in jezelf Ecstatic Summer Djoj Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos Succes Kidsstatic


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez