Time Bender Experience
vrijdag 20 december

Prijs:
€18, aan de zaal te voldoen.

Website:
www.facebook.com


De Magische viering Yule/Midwinter

Yule/Midwinter is de tijd waarin alles op magische wijze wordt herschapen en vernieuwd. De tijd van de geboorte van leven en licht. Deze avond zal dan ook in het teken staan van de zon, vuur, magie, leven, licht, kracht en wedergeboorte. Met uiteraard weer een heel mooi “brandend” altaar, welke de avond nog meer kracht zal geven zoals we al eerder hebben mogen ervaren.

We beginnen in alle rust rond het altaar en daarna kunnen jullie genieten van een Sjamanistische trancereis begeleid door meerdere trommels. Met zijn allen zetten we een mooi magisch ritueel neer uit de oude religie, met de duistere Koning die getransformeerd wordt tot het pasgeboren licht. Waarbij ook wij ons eigen licht gaan ontsteken. Dit licht laten we verder groeien rondom het vuuraltaar waarbij we ons innerlijk licht op spirituele wijze gaan verbinden met de kracht en het (zachte) vuur van de Zonnegod en de Vuurgodin. Je krijgt precies zoveel als je nodig hebt en aankan om dit vervolgens bij jezelf te verankeren.

We bedanken en eren de Oude Wijze Vrouw, de Crone, die ons in deze donkere tijden wijsheid, rust, inkeer, inspiratie en dromen heeft geschonken We geven ons zelf en elkaar nieuwe energie via een licht healing en laten ons licht schijnen op wat wij belangrijk vinden voor het komende jaar, om dit dan op magische wijze via kaarsen magie te materialiseren. Dit alles gebeurd in een heilige ruimte, die we in verbinding en met elkaar energetisch gaan neerzetten. Wees welkom.

AANMELDEN: ankezack@hotmail.com of 06-28165652

Open dagen aanwezig: Za 15.45 De 4 Elementen een magisch wensritueel
Zo 14.30 Een najaarsviering met Drakenmagie

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 20 december 2019
19:30-22:30


Cursus Ontspanningsmassage