Dans de vijf Ritmes
21 april en 22 september

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee/water en lunch.

Website:
www.stargatelightwork.nl

Download informatie

Stargate Connecting to Higher Self

Awaken into your higher potential and your path.

Het in contact komen met je eigen hogere aspecten van je Ziele Zelf en andere Gidsen is geen speciale gave of talent, dat maar voor enkelen is weggelegd. Het is gewoon de volgende stap in onze evolutie en bewustzijn ontwikkeling als mens. Alles wat we hiervoor nodig hebben is in potentie aanwezig in het multidimensionale DNA in onze cellen.

Door gerichte oefeningen en door gechannelde activaties werken we aan het activeren en meer openen van je hogere chakra’s, je prana kanaal en het openen van je pijnappelklier (derde oog). Hierdoor wordt contact met je eigen en andere Gidsen mogelijk en makkelijker. Want naast de energieën van de derde dimensie, zijn we in staat nog veel hoger Licht te dragen in de prachtige biologische- en fijnstoffelijke vorm waarin we nu leven.
Na dit voorwerk gaan we praktisch oefenen om contact te maken.

We doen dit de hele dag binnen de ondersteuning van het geactiveerde multidimensionale energieveld van de Stargate (kijk voor informatie hierover op mijn site). Het zijn in deze hogere energie frequenties maakt dat onze eigen energie vanzelf via resonantie in een hogere trilling komt. Daarnaast worden we bij dit proces liefdevol ondersteund door onze persoonlijke en andere helpers van Licht uit de hogere dimensies.

De ervaring leert dat iedereen die meedoet aan de workshop aan het eind van de dag wel een eigen vorm van contact heeft gehad. Als je eenmaal hebt ervaren hoe zich dit bij jou openbaart, dan kun je hiermee en met de oefeningen die je hebt geleerd, zelf aan de slag om dit verder te ontwikkelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 21 april 2018
09:30-16:30
Connecting to your Higher Self dagworkshop
za 22 september 2018
09.30-16.30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Dans de vijf Ritmes Beleef je lijf festival 24 maart
Over de trainer
Janna Hopman
The Stargate Experience


Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.nl
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
5 ritmes dansreis Change - Live Your Dream Reis naar de rijkdom in jezelf Stargate workshops Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj Reading & Healing Beleef je lijf festival 24 maart


Anders Avondje Uit