Fascia: anders dan anders
11 november en 11 mei

Prijs:
Dag workshop €95,- en het weekend van 11 mei €190,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
www.stargatelightwork.nl

Download informatie

Stargate Connecting to Higher Self

Awaken to your higher potential and your path

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag rechtstreeks contact met eigen Hoger Zelf of een persoonlijke Lichtgids wil hebben en die meer wil kunnen vertrouwen op eigen intuïtie.

In je lichaam zit een organisch zend- en ontvangsysteem, je telepathisch kanaal, een samenwerking tussen licht gevoelige klieren en je hogere chakrasysteem, bedoeld voor het ontvangen en zenden van informatie van een hogere trilling. Door te leren dit te activeren en terug in gebruik te nemen kun je steeds meer op je eigen intuïtieve waarnemingen en eigen authentieke wijsheid gaan vertrouwen. Jouw hoger Zelf bewustzijn, je persoonlijke Lichtgidsen en Engelen kennen jouw incarnatie wensenlijst voor dit leven en zijn nu ook al helpend actief om jouw pad te begeleiden. De directe communicatie terugveroveren met hen, maakt dat je altijd je hulpteam voor raad en inzicht paraat hebt, bij wat het leven je ook brengt.

Samen met mijn team van Lichtgidsen, help ik je eerst op weg door activaties en het uitlijnen van je hogere chakra’s en Lichtsystemen. Daarna leer ik je en doe ik je voor, hoe je makkelijk en veilig contact maakt. We oefenen dit in tweetallen. De ervaring leert dat iedereen die meedoet aan de workshop aan het eind hiervan wel een eigen vorm van contact heeft gehad en dat dit makkelijker was dan je dacht. Als je eenmaal hebt ervaren hoe zich dit bij jou openbaart kun je hiermee (en met de geleerde oefeningen) thuis zelf aan de slag om je band met je multidimensionale Hoger Zelf en Lichtgids of Gidsen verder te ontwikkelen. Meer informatie over mij, de Stargate en mijn workshops vind je op mijn site en de site van Djoj.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 11 november 2018
09:30-16:30
VOL! Connecting to your Higher Self dagworkshop
za 11 mei 2019
09:30-16:30
Weekend intensive 11 en 12 mei

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.nl
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Buitengewoon Djoj Fascia: anders dan anders Biodanza Festival Stargate workshops Adem & Spieren in Balans Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Tantra festival 10 november Basiscursus Ontspanningsmassage Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abudance Improvisatietheater Sprankeling voor jezelf en je kind Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Non-dualiteit Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 5 & 6 januari 2019 De ontdekking van het ware zelf


Biodanza Festival