Boeddha Festival 9 febr
1 en 29 september

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
stargatelightwork.com/38-2

Download informatie

Stargate Transmissions of Light dag

Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau.

In de meditaties delen we deze dag energie met de Geascendeerde Meesters, de Engelen, en hoger ontwikkelde Sterren civilisaties, zoals o.a. de Pleiadians, de Arcturians, de Hathors. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energieën. Ik geef daarbij vaak, geholpen door mijn team van Gidsen, gechannelde informatie door, in woord of in gechanneld geluid en Lichttaal.

De Stargate is multidimensionaal portaal, wat door een geometrische vorm in de ruimte geankerd blijft. Deze portaaltechnologie is van buiten deze Aarde dimensie aangereikte kennis om ons in deze tijd van grote transformatie hier op Aarde bij te staan.

Alles wat je praktisch voor de deze dag ontvangen cadeautjes van heling, activatie en het meer in balans komen hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de door mij en mijn team geleide meditaties mee te gaan. Een kennismaking met het zelf ervaren van een meer fijnstoffelijke manier van waarnemen, die zich openbaart in subtiele fysieke ervaringen of het zien van beelden, kleuren of misschien als je derde oog al wat meer geactiveerd is in het zien van de Lichtwezens die met ons de energie van de dag maken.

Deze ervaring zal je inzicht in wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn verruimen en is geschikt voor iedereen die hier kennis mee wil maken. Meer informatie kun je vinden op mijn website www.stargatelightwork.com.
Een liefdevolle groet van mij en ik hoop je in de workshop te ontmoeten.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 1 september 2019
12:00-15:00
1 uur Stargate Experience op Open dagen Djoj
zo 29 september 2019
09:30-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.com
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abundance Tantra workshop DansKlank dagen Biodanza met Monique Sajet Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen op 31 augustus & 1 september Ecstatic Summer Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Kidsstatic Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Cursus Ontspanningsmassage Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Non-dualiteit Bewust Ondernemers Netwerk Café Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Moeiteloos Succes Single Avonden - Slow Dating One Tribe Biodanza zomeravonden Boeddha Festival 9 febr Genietavond, elke week op donderdag Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september


Cursus Ontspanningsmassage