Expression of the Art within You
29 september en 8 maart

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
stargatelightwork.com/38-2

Download informatie

Stargate Transmissions of Light dag

Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau.

In de meditaties delen we deze dag energie met de Geascendeerde Meesters, de Engelen, en hoger ontwikkelde Sterren civilisaties, zoals o.a. de Pleiadians, de Arcturians, de Hathors. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energieën. Ik geef daarbij vaak, geholpen door mijn team van Gidsen, gechannelde informatie door, in woord of in gechanneld geluid en Lichttaal.

De Stargate is een multidimensionaal portaal, wat door een geometrische vorm in de ruimte geankerd blijft. Deze portaaltechnologie is van buiten deze Aarde dimensie aangereikte kennis om ons in deze tijd van grote transformatie hier op Aarde bij te staan.

Alles wat je praktisch voor de deze dag ontvangen cadeautjes van heling, activatie en het meer in balans komen hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de door mij en mijn team geleide meditaties mee te gaan. Een kennismaking met het zelf ervaren van een meer fijnstoffelijke manier van waarnemen, die zich openbaart in subtiele fysieke ervaringen of het zien van beelden, kleuren of misschien als je derde oog al wat meer geactiveerd is in het zien van de Lichtwezens die met ons de energie van de dag maken.

Deze ervaring zal je inzicht, in wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn, verruimen en is geschikt voor iedereen die hier kennis mee wil maken. Meer informatie kun je vinden op mijn website www.stargatelightwork.com.
Een liefdevolle groet van mij en ik hoop je in de workshop te ontmoeten.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 29 september 2019
09:30-16:30
Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht.
zo 8 maart 2020
09:30-16:30
Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht.


Boeddha Festival 9 febr