Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020
zondag 8 maart

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
stargatelightwork.com/38-2

Download informatie

Stargate Transmissions of Light dag

Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en Lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau.

In onze cirkel van Licht delen we de krachtige en prachtige energie van het geactiveerde Lichtportaal van de Stargate. Reizen we in de meditaties door de hoger dimensionale velden van energie, kleuren en verfijnde lichaam sensaties. Ervaren we de helende energie vibraties van de Engelen and ander hoger Licht bestaan, zoals geascendeerde Meesters en hoger ontwikkelde sterren civilisaties, zoals de Pleiadians, de Arcturians, de Hathors. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energieën. Ik geef daarbij vaak, als channel voor mijn team van Gidsen, informatie of activaties door, in woord of in gechanneld geluid en Lichttaal.

Alles wat je praktisch voor de deze dag ontvangen cadeautjes van heling, activatie en bewustzijns verruiming hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de door mij en mijn team Lichtgidsen geleide meditaties, mee te gaan. Een kennismaking met het zelf ervaren van een meer fijnstoffelijke manier van waarnemen, die zich openbaart in subtiele fysieke ervaringen of het zien van beelden, kleuren of misschien als je derde oog al wat meer geactiveerd is in het zien van de Lichtwezens die met ons de energie van de dag maken.

Deze ervaring zal je inzicht, in wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn, verruimen en is geschikt voor iedereen die hier kennis mee wil maken.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 8 maart 2020
09:30-16:30
Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Capoeira lessen voor Kinderen
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.com
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Time Bender Experience Intuïtie & Persoonlijke kracht Biodanza Festival 11 april Touch of Divinity, Tantradagen Moondance Stargate Workshops Wheel of Consent Vrienden van Djoj Bodymind Festival 2020 op 22 maart Floating By Djoj Anders Avondje Uit Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden Sjamanistisch Festival Cursus Ontspanningsmassage Biodanza met Monique Sajet Capoeira lessen voor Kinderen Bewust Ondernemers Netwerk Café Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Vijf Ritmes - Pure Dance Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Open dagen 29 & 30 augustus


Touch of Divinity, Tantradagen