Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
stargatelightwork.com/38-2

Download informatie

Stargate Transmissions of Light dag

Een dag van heling, activatie en transformatie van body, mind en spirit met onze eigen Gidsen van hoger Licht, de Star Councils of Light, de geascendeerde Meesters en de Engelen. We verblijven de hele dag in het multidimensionale portaal van de Stargate. Een van buiten onze Aarde aangereikte Lichttechnologie, die een multidimensionaal veld van hoge trilling in de ruimte ankert.

We worden in de meditaties bijgestaan door liefdevolle vertegenwoordigers van Hoger Licht die vanuit hun dienstbaarheid aan de Aarde en alles wat daarop en daarin leeft, hun eigen trilling van liefde en Licht inbrengen. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energieën. Een ervaring die door de meeste mensen tastbaar ervaren wordt. Vaak geef ik gechannelde informatie door, gesproken, in Lichtgecodeerd geluid of Lichttaal. Of we ontvangen activatie of heling via een in de ruimte gebrachte “chamber of Light” een Lichtgrit structuur aangereikt door het Arcturian Collectief van 63, mijn persoonlijke gidsen. Een dag samen met Lichtfamilie. Gelijk gestemden op het pad van spiritueel ontwaken.

Alles wat je praktisch voor deze groeistappen en cadeautjes van Licht hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de door mij geleide meditaties mee te gaan.
Deze dag is voor iedereen geschikt die zich hierdoor aangetrokken voelt

De meest gemelde ervaringen na een Stargate Transmissions of Light dag beschrijven een gevoel van optimale ontspanning, geluk, transformatie en een waarneembare frequentie verschuiving. Het zal je kijk op wie wij in kosmisch verband zijn verruimen. Meer informatie vind je op mijn site www.stargatelightwork.com

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Adem & Energie in balans
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.com
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Biodanza met Monique Sajet Buitengewoon Djoj Playful Abundance Tantra workshop Waar je Hart is, is je Thuis 29 september One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Bewust Ondernemers Netwerk Café Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Open Dagen op 31 augustus & 1 september Expression of the Art within You Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Adem & Energie in balans Basiscursus Ontspanningsmassage Fascia: anders dan anders Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Genietavond, elke week op donderdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops DansKlank dagen Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Leren los laten, Jan Bommerez


Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni