Adem & Spieren in Balans
zaterdag 22 september

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
www.stargatelightwork.nl


Stargate Transmissions of Light dag

Deze dag helpt je om op een eenvoudige en effectieve manier meer geluk, bewustzijn en positieve verandering in je leven te brengen en laat je ervaren wie je als mens in groter kosmisch verband bent.

De Stargate is een uit Heilige Geometrieën geconstrueerde vorm, die een sterk multidimensionaal energieveld in de ruimte ankert. In dit energieveld gaan we door de dag heen, korte en langere meditaties doen.

Alles wat je hierbij hoeft te doen is lekker te ontspannen en met een open instelling toe te laten wat in deze energie getransformeerd en geheeld en geactiveerd kan worden.
Naast de energie van de Stargate wordt het veld verrijkt met de energie van Helpers van hoger Licht die in de hogere dimensies verblijven, zoals de geascendeerde Meesters, sterrenfamilie zoals o.a. de Arcturianen en Pleiadiers en Engelen. Zij zullen ons bij dit proces liefdevol ondersteunen.
Door contact met deze hoge vibraties komt je eigen energie moeiteloos via resonantie in een verhoogde staat van trilling. Geblokkeerde energie en oude programmering in je stoffelijke- en fijnstoffelijke systemen kan hierdoor getransformeerd worden en tegelijkertijd wordt op DNA niveau in je cellen door deze lichtfrequenties je hoger menselijk- en spiritueel potentieel geactiveerd. Dit proces raakt je op een diep niveau en helpt je opmerkelijke en positieve veranderingen in je leven te creëren.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 22 september 2018
09:30-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Sjamanistisch Festival Improvisatietheather
Over de trainer
Janna Hopman
The Stargate Experience


Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.nl
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Sjamanistisch Festival Stargate workshops Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans Faciafit Reading en Healing Basis en verdieping Dans De Vijf Ritmes Tantra, bewust in contact Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Tantric Djoj Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Improvisatietheather, Speel je vrij Je ruimte innemen, improvisatietheather Cursus Feng Shui Reis naar de rijkdom in jezelf


Ecstatic Dance (original)