Cursus Feng Shui
25, 26 augustus en 22 september

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
www.stargatelightwork.nl


Stargate Transmissions of Light dag

Deze dag helpt je om op een eenvoudige en effectieve manier meer geluk, bewustzijn en positieve verandering in je leven te brengen en laat je ervaren wie je als mens in groter kosmisch verband bent.

De Stargate is een uit Heilige Geometrieën geconstrueerde vorm, die een sterk multidimensionaal energieveld in de ruimte ankert. In dit energieveld gaan we door de dag heen, korte en langere meditaties doen.

Alles wat je hierbij hoeft te doen is lekker te ontspannen en met een open instelling toe te laten wat in deze energie getransformeerd en geheeld en geactiveerd kan worden.
Naast de energie van de Stargate wordt het veld verrijkt met de energie van Helpers van hoger Licht die in de hogere dimensies verblijven, zoals de geascendeerde Meesters, sterrenfamilie zoals o.a. de Arcturianen en Pleiadiers en Engelen. Zij zullen ons bij dit proces liefdevol ondersteunen.
Door contact met deze hoge vibraties komt je eigen energie moeiteloos via resonantie in een verhoogde staat van trilling. Geblokkeerde energie en oude programmering in je stoffelijke- en fijnstoffelijke systemen kan hierdoor getransformeerd worden en tegelijkertijd wordt op DNA niveau in je cellen door deze lichtfrequenties je hoger menselijk- en spiritueel potentieel geactiveerd. Dit proces raakt je op een diep niveau en helpt je opmerkelijke en positieve veranderingen in je leven te creëren.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 25 augustus 2018
17:00-18:00
Gratis kennismaking meditatie open dag djoj
zo 26 augustus 2018
13:15-14:15
Gratis kennismaking meditatie open dag djoj
za 22 september 2018
09:30-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
Over de trainer
Janna Hopman
The Stargate Experience


Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.nl
stargatelightwork@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance Eva De ontdekking van het ware zelf Cursus Feng Shui Sjamanistisch Festival Je ruimte innemen, improvisatietheather Adem & Spieren in Balans Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Reis naar de rijkdom in jezelf Faciafit Improvisatietheather, Speel je vrij Single Avonden - Slow Dating Tantra, bewust in contact Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Tantric Djoj Tantra festival 10 november Intuïtie & Persoonlijke kracht


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag