Biodanza Festival 11 april
zondag 8 maart

Prijs:
€95,- incl. koffie/thee en lunch.

Website:
stargatelightwork.com/38-2

Download informatie

Stargate Transmissions of Light dag

Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en Lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau.

In onze cirkel van Licht delen we de krachtige en prachtige energie van het geactiveerde Lichtportaal van de Stargate. Reizen we in de meditaties door de hoger dimensionale velden van energie, kleuren en verfijnde lichaam sensaties. Ervaren we de helende energie vibraties van de Engelen and ander hoger Licht bestaan, zoals geascendeerde Meesters en hoger ontwikkelde sterren civilisaties, zoals de Pleiadians, de Arcturians, de Hathors. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energieën. Ik geef daarbij vaak, als channel voor mijn team van Gidsen, informatie of activaties door, in woord of in gechanneld geluid en Lichttaal.

Alles wat je praktisch voor de deze dag ontvangen cadeautjes van heling, activatie en bewustzijns verruiming hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de door mij en mijn team Lichtgidsen geleide meditaties, mee te gaan. Een kennismaking met het zelf ervaren van een meer fijnstoffelijke manier van waarnemen, die zich openbaart in subtiele fysieke ervaringen of het zien van beelden, kleuren of misschien als je derde oog al wat meer geactiveerd is in het zien van de Lichtwezens die met ons de energie van de dag maken.

Deze ervaring zal je inzicht, in wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn, verruimen en is geschikt voor iedereen die hier kennis mee wil maken.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 8 maart 2020
09:30-16:30
Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag Floating By Djoj
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.com
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moondance Sjamanistisch Festival Stargate Workshops Capoeira lessen voor Kinderen Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Biodanza Festival 11 april Anders Avondje Uit Cursus Ontspanningsmassage Vijf Ritmes - Pure Dance Wheel of Consent Time Bender Experience Floating By Djoj Vrienden van Djoj Open dagen 29 & 30 augustus Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Bodymind Festival 2020 op 22 maart Touch of Divinity, Tantradagen Single Avonden Bewust Ondernemers Netwerk Café Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Biodanza met Monique Sajet


Biodanza met Monique Sajet