Reis naar de rijkdom in jezelf

Spritituality in the Daily Life

Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een weekend workshop met de oprichter van Bodynamic, een lichaamsgericht psychosomatische systeem.
Lees er meer over op www.bodynamic.com

Korte samenvatting van de workshop.

In dit workshop leert u hoe u in de dagelijks uw leven kunt leiden via eigen spiritualiteit. Spiritualiteit wordt beschouwd als een plek dat vibreert/trilt sneller dan u normaal zou doen. Het is plek van grote kracht en blijdschap. Door middel van lichamelijke oefeningen en theorie zult u weten hoe u ermee kunt verbinden in uw dagelijkse leven, om zo uzelf, uw persoonlijkheid en uw ego uit te breiden. Eigen centrum speelt hierbij een belangrijke rol.

Wat levert dit workshop voor u op?
-een betere verbinding met uw eigen center en hoe uw center verbonden is met uw spiritualiteit ten alle tijden.
- meer ervaring over hoe u de center en emoties kunt voelen, en hoe uw de energy vanuit de center naar uw hart kunt sturen en vanuit daar verbinding kunt vormen.
- als u werkt met mensen (therapeut, docent, sociaal medewerker etc), zult u in staat zijn om in contact te blijven met eigen centrum en niet samen te vloeien met uw clienten, waardoor uw ze beter kunt spiegelen.
- In contact te blijven zonder zichzelf te verliezen.
- Meer compassie voor uzelf en voor de ander.
- etc. (zie folder)

De trainer:
L. Marcher is de oprichtster van Bodynamic en hoofd van de Bodynamic opleidingsinstituut, met 50 jaar aan ervaring en erelid van EABP. Haar doel was om niet de pantser te verbreken, maar om meer manieren te krijgen hoe men zichzelf sterker kan maken. Ze heeft de link gelegd tussen spieren en psychologische functies, in Bodyencyclopedia staat meer over, dmv studie.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Dans de vijf Ritmes Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Je ruimte innemen, improvisatietheather Improvisatietheather, Speel je vrij Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Tantric Djoj Adem & Spieren in Balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Reading en Healing Basis en verdieping Cursus Feng Shui Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reis naar de rijkdom in jezelf De ontdekking van het ware zelf


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018