Non-dualiteit
zondag 10 maart

Prijs:
€95.- inclusief koffie, thee, water, lunch

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Stemexpressie.

Geest en stem gaan hand in hand', de stem verwoordt wat de ziel denkt en voelt.

In deze workshop van 1 dag, werken we samen met Maurice Willems, sociaal therapeut en stemtherapeut. Lid van het Roy Heart Theater.

Willems: 'De stem is het voertuig van onze gedachten en gevoelens; onze verlangens, emoties en gemoedstoestanden klinken in onze stem door. In de stem manifesteren zich de tegenstellingen tussen lichaam en geest.'

Met hem gaan we deze dag aan de slag om via de stem op een creatieve manier met alle aspecten van de persoonlijkheid in contact te komen, deze te beleven en tot ontwikkeling te brengen. “We kunnen veel van onze stem leren. We kunnen doorvoelen hoe we een klank maken, hoe de resonantie ons raakt, waar we in ons lichaam de klank toestaan en waar we de klank tegenhouden. Vaak brengt dat ons al dieper in contact met wat ons wezenlijk beroert.

In deze workshop met Maurice leer je de rijke expressie mogelijkheden van je stem kennen. Op een betrokken en persoonlijke manier wordt er gewerkt aan het onbekommerd ervaren en uiten van wat van binnen leeft.

Deze stem workshop kan een ondersteuning zijn voor je verlangen naar vrijheid van expressie, de vrijheid van ongedwongen jezelf zijn en het vertrouwen dat je kunt articuleren wat je wilt. Bovendien geeft dit werk op een speelse manier lucht en ruimte aan je proces.

Maurice zegt hierover: 'Als we onder invloed van culturele patronen, opvoeding, sociale conventies en pijnlijke ervaringen delen van de persoonlijkheid ontkennen, heeft dit zijn weerslag op stemgebruik en stembereik. Deze dag is er op gericht om iets met die ervaringen te doen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 10 maart 2019
10:00-16:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Oud & Nieuw Celebration Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Leren los laten, Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Fascia: anders dan anders Playful Abudance Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance Eva Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Buitengewoon Djoj De ontdekking van het ware zelf Beleef je Lijf Improvisatietheater Geweldloze Communicatie Festival Non-dualiteit Adem & Spieren in Balans Boeddha Festival 3 febr Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Intuïtie & Persoonlijke kracht Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Biodanza Festival Reading en Healing Basis en verdieping Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Bewust in Contact Stargate workshops


Fascia: anders dan anders