Basiscursus Ontspanningsmassage
zondag 10 maart

Prijs:
€95.- inclusief koffie, thee, water, lunch

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Stemexpressie.

Geest en stem gaan hand in hand', de stem verwoordt wat de ziel denkt en voelt.

In deze workshop van 1 dag, werken we samen met Maurice Willems, sociaal therapeut en stemtherapeut. Lid van het Roy Heart Theater.

Willems: 'De stem is het voertuig van onze gedachten en gevoelens; onze verlangens, emoties en gemoedstoestanden klinken in onze stem door. In de stem manifesteren zich de tegenstellingen tussen lichaam en geest.'

Met hem gaan we deze dag aan de slag om via de stem op een creatieve manier met alle aspecten van de persoonlijkheid in contact te komen, deze te beleven en tot ontwikkeling te brengen. “We kunnen veel van onze stem leren. We kunnen doorvoelen hoe we een klank maken, hoe de resonantie ons raakt, waar we in ons lichaam de klank toestaan en waar we de klank tegenhouden. Vaak brengt dat ons al dieper in contact met wat ons wezenlijk beroert.

In deze workshop met Maurice leer je de rijke expressie mogelijkheden van je stem kennen. Op een betrokken en persoonlijke manier wordt er gewerkt aan het onbekommerd ervaren en uiten van wat van binnen leeft.

Deze stem workshop kan een ondersteuning zijn voor je verlangen naar vrijheid van expressie, de vrijheid van ongedwongen jezelf zijn en het vertrouwen dat je kunt articuleren wat je wilt. Bovendien geeft dit werk op een speelse manier lucht en ruimte aan je proces.

Maurice zegt hierover: 'Als we onder invloed van culturele patronen, opvoeding, sociale conventies en pijnlijke ervaringen delen van de persoonlijkheid ontkennen, heeft dit zijn weerslag op stemgebruik en stembereik. Deze dag is er op gericht om iets met die ervaringen te doen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 10 maart 2019
10:00-16:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Boeddha Festival 3 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Belinda Keyzers
Belinda's Praktijk


Mobiel:06-23287636
www.belindaspraktijk.nl
info@belindaspraktijk.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Deep Healing Qi Gong Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Open Dagen op 31 augustus & 1 september Bewust in Contact Pure Dance | De Vijf Ritmes Fascia: anders dan anders Geweldloze Communicatie Festival Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Sprankeling voor jezelf en je kind Beleef je Lijf Intuïtie & Persoonlijke kracht Adem & Energie in balans Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf Buitengewoon Djoj Improvisatietheater Playful Abundance Tantra workshop Boeddha Festival 3 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Biodanza Festival