Leren los laten, Jan Bommerez
Prijs:
€ 330,- voor 10 avonden.

Website:
www.mariusengelbrecht.nl


De bevrijdende kracht van je stem

Een ontdekkingsreis in klank: klinken, bewegen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en krachtige stem ontdekken en vanuit je diepste kern klinken. Dat gaan we beleven in deze cursus (10 maandagavonden).

Het laten klinken van je stem is een heel pure en directe uiting van je zelf. Je stem kan diepe lagen in jou raken. Daarom is klinken en uiten zo bevrijdend. Aan de andere kant zit er rond onze stem vaak een laagje verlegenheid, schroom of juist prestatie. Dit geldt voor velen van ons en dat is helemaal niet erg. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het ook het mooie van je stem is, het gevoelige ervan. Als dat er helemaal mag zijn, zonder oordeel, dan gebeurt er iets bijzonders. Dan smelten die remmen en pantsers. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Jouw klank, jouw roep, jouw lied. Sommige deelnemers herinneren zich hun lied nog steeds, jaren later, als bron van kracht en vertrouwen en als manier om in het leven te staan.

Tijdens deze cursus komen vele aspecten van stemexpressie aan bod, zoals de helende stem, met jouw lichaam als resonerende, voelende en 'wetende' klankkast. Verder veel klinken met de groep, jamsessies, surfen op de klanken. Aan de ene kant overgave aan de stroom, aan de andere kant opstaan en jouw unieke klank laten horen.

Wees welkom, als je benieuwd bent, als je eerste stappen op dit gebied zet, maar ook als je al veel geklonken of gezongen hebt en je je nog meer wilt overgeven aan de wonderbaarlijke wereld van klank, stem en ziel.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Playful Abundance Tantra workshop
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Adem & Energie in balans Buitengewoon Djoj Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance | De Vijf Ritmes DansKlank dagen Expression of the Art within You Playful Abundance Tantra workshop Open Dagen op 31 augustus & 1 september Reis naar de rijkdom in jezelf Fascia: anders dan anders Leren los laten, Jan Bommerez Biodanza Festival Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust Ondernemers Netwerk Café Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Stargate workshops Basiscursus Ontspanningsmassage Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Improvisatietheater Biodanza met Monique Sajet Sprankeling voor jezelf en je kind


One Tribe Biodanza zomeravonden