Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website
Prijs:
€100,- (inclusief lunch)

Website:
www.mariusengelbrecht.nl


De Helende Stem

Ontdek de helende kracht van je stem! Maak via je stem verbinding met je lichaam, je ziel en je leven. In de werkwijze die ik ‘helende stem’ noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten resoneren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten. Verwonder je over de klanken die komen, van jouw eigen stem en van alle klanken van de groep. Het lied van je hart, het lied van je buik, het lied van jouw diepste wezen. Dit is elke keer weer indrukwekkend mooi om mee te maken. De helende stem geeft je ook handvatten die je direct in je leven kunt toepassen. Jouw stem als jouw healing instrument.

Marius Engelbrecht geeft twee dagen, De helende stem op 18 februari en Oerzang op 3 maart. De dagen kunnen los gevolgd worden maar passen zeer goed bij elkaar. Als je aan beide deelneemt vormen ze een vervolgverhaal.

Marius geeft ook een cursus van 8 avonden De bevrijdende kracht van je stem
Een ontdekkingsreis in klank: klinken, bewegen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Acht avonden om je stem te bevrijden en je ziel te laten stralen.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Change - Live Your Dream
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Dans De Vijf Ritmes 5 ritmes dansreis Reis naar de rijkdom in jezelf Change - Live Your Dream Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading & Healing


Genietavond