Dans de vijf Ritmes
zaterdag 3 maart

Prijs:
€ 100,- (inclusief lunch)

Website:
www.mariusengelbrecht.nl


Oerzang

Een krachtige en ontroerende reis in de wereld van klank en ziel. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en zo ontzettend mooie stem bevrijden en vanuit je diepste kern klinken – dat is Oerzang. In je stem zijn je ziel en je leven verborgen. Jouw stem laten klinken, jouw lied, te midden van de klanken van de groep, is magisch, elke keer weer. Soms is je stem bedekt door schroom of juist prestatie – dit geldt voor ons allemaal in meer of mindere mate. Daarom doen we tijdens deze dag ook bevrijdende en speelse oefeningen zoals jamsessies, bewegings- en lichaamswerk. Remmen, patronen en pantsers worden dan zachter en gaan smelten. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent.

Marius Engelbrecht geeft twee dagen in Djoj, de Helende stem op 18 februari en Oerzang op 3 maart. De dagen kunnen los gevolgd worden maar passen zeer goed bij elkaar. Als je aan beide deelneemt is het een vervolgverhaal.

Marius geeft ook een cursus van 8 avonden De bevrijdende kracht van je stem
Een ontdekkingsreis in klank: klinken, bewegen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Acht avonden om je stem te bevrijden en je ziel te laten stralen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 3 maart 2018
10:00-17:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Stargate workshops
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops 5 ritmes dansreis Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Change - Live Your Dream Beleef je lijf festival 24 maart Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading & Healing


Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem